Hlavní obsah

Liternetur@: Bez vesmírné pomoci se už asi neobejdeme

Právo, Jakub Šofar

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tak jsem si přečetl v novinách, že do deseti let se u nás zruší současný typ rodných čísel - jednak se z nich dá odvodit datum narození, jednak už docházejí jejich varianty (to moc nechápu, ale nejsem žádný Pascal, tak se raději ani neptám). Budou prostě nějaká nová čísla.

Foto: Josef Zajíc

Ostrava 21.1.2018 Házená ženy: DHC Sokol Poruba " DHK Zora Olomouc. Střílí Tereza Fryčáková( Olomouc)

Článek

Jenom by mě zajímalo, kolik čísel dostane rozvědka (na krytí svých agentů), kolik dostanou soudy (pro novou identitu svědků svědčících ve zvlášť horkých kauzách). Taky kolik těch čísel zmizí, protože u nás se dá ukrást úplně všechno. Možná jsem moc velký pesimista a ještě navíc jsem četl přes vánoce zbytečně moc povídek Philipa K. Dicka, který byl změnou identity úplně posedlý. Pořídit si nový, nepopsaný život se stane bezpochyby úspěšným módním trendem nejen pro zbohatlíky, ale i způsobem řešení stávajících problémů pro mnohé zlosyny. Je však možné, že bude k otázkám nových osobních identifikačních čísel jmenována nějaká poslanecká komise, kterou bude řídit nezávislý výbor a dozorovat senátní rada. Nad tím vším bude bdít kolegium v čele s podvýborem, pan prezident to pak před podpisem pojistí vlastní analýzou. A přitom by stačilo se tak nějak po česku domluvit, že krást je nutno tak, aby na všechny zbylo.

Ale kdo ví, co bude za deset let, teď jsou kolem nás mnohem vážnější problémy.

Nechci se plést do živnosti Vladimíru Boreckému, který jistě stránky Vesmírných lidí Sil světla sleduje, neboť ani český živel obzvláštníků čili mašíbl nezaostává ve vývoji. Ale i z takovýchto bystřin je napájena česká literatura. Přiznám se, že je příjemné žít s pocitem, že jsme z vesmíru jištěni. Velitel Vesmírné flotily z Plejád Ptaah lidstvu vzkazuje: Až nastoupíte všichni tuto cestu a budete žít jako my, a budete se umět o vše rozdělit s druhými, budete umět tak pracovat a dávat svou práci celku, ale všichni tak, to bude jiná.

Nicméně pozemští zástupci vesmírných lidí nespí na vavřínech a využívají k tomu petiční právo. Ohrožuje nás totiž čipová totalita (viz petice proti čipové totalitě, sdělení 1622): jakmile se lidé dostanou do tohoto systému, nemohou se vrátit zpět, do systému původního; jsou okrádáni o energii proti jejich vůli. Ohrožují nás peníze (viz petice za zrušení peněz, petice 1885): tím, že zrušíme peníze na planetě Zemi, sebereme pseudotvůrcům a ještírkům hlavní ovládací nástroj - program, pomocí kterého dosud zotročují, ovládají a obírají o energii pozemské lidstvo. Ohrožují nás strašidla (viz petice za zrušení strašidel, sdělení 2060): to jsou entity bez dobra, lásky a moudrosti, které mají pouze znalosti provádět umně tyto lži, nepravdy, hlouposti a zla. Koho zajímá více poezie, může si v menu najít položku 23, Vesmírné básně, pod kterou je skryto 352 vybraných básní z 98 dílů knih Rozhovory s poučením od mých přátel z vesmíru.

Na ukázku aspoň jednu sloku z básně Plavání (byla přijata mezi 8:54 až 9:09, 14. 12. 2004): Nádech silný značí / sílu a vytrvalost v poslání / pomáhat svým bližním / jejichž duše jsou ukradeny. Sám bych to nevyjádřil lépe!

Nemohl by si velitel Ptaah vzít tu avizovanou distribuci nových čísel tak trochu na starost?

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám