Hlavní obsah

Limetal pokřtil Swingers Párty

Právo, Jaroslav Špulák

V domovském prostředí divadla Stará střelnice pokřtila v pátek večer své nové EP nazvané Swingers Párty hranická skupina Limetal. Bylo vyprodáno a během vystoupení zazněly skladby zbrusu nové, tedy ty ze zmíněného minialba, i starší.

Foto: Jaroslav Špulák

Křest minialba kapely Limetal proběhl v divadle Stará střelnice v Hranicích. Vpředu zpěvák Fany Michalík, za ním baskytarista Václav Vlasák.

Článek

Limetal pokračuje v krasojízdě. Na scéně je teprve tři roky, ale už v roce 2016 vydal album Pravdu ukáže čas, loni kolekci Limetal a nyní k nim přidal pět novinek na EP Swingers Párty. A na jaře příštího roku hodlá vydat další nové písně.

Během prosince bude natáčet videoklip k titulní písničce Swingers Párty, v jehož hlavní roli se představí komik Josef Náhlovský. Zveřejněný bude prý ještě do Vánoc.

Foto: Jaroslav Špulák

Zleva kytaristé Jaroslav Barton a Jura Šperl, vedle nich baskytarista Václav Vlasák.

Koncert se křtem nové kolekce byl rozdělen do dvou částí. Po úvodní následovala přestávka, samotný akt přivítání minialba pak proběhl v části druhé. Při písničce Swingers Párty se za zády skupiny v proskleném výklenku objevily dvě tanečnice, které ladnými pohyby svých těl dávaly koncertu až do úplného konce dráždivý erotický drajv. Souviselo to samozřejmě s názvem minialba.

Foto: Jaroslav Špulák

Fany Michalík zazpíval písničku S větrem v zádech sám s kytarou.

Limetal vyjede 1. února 2019 v Olomouci na koncertní turné (společně s kapelou Komunál), na kterém nabídne pět novinek v živém provedení. Pateční koncert v Hranicích již odhalil, že naživo mají švih, energii a jsou hudebně i aranžérsky dostatečně pestré.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám