Hlavní obsah

Líbáš jako Bůh má půl miliónu diváků

Novinky, Stanislav Dvořák

Film Marie Poledňákové Líbáš jako Bůh překonal měsíc po premiéře hranici půl miliónu diváků. Snímek dosud podle distributora v českých kinech navštívilo přesně 535 783 diváků. V současné době se připravuje uvedení filmu také na Slovensku, premiéra je plánována na 24. března v Bratislavě.

Foto: Michaela Říhová, Právo

Marie Poledňáková (uprostřed s brýlemi) s herci své nové komedie Líbáš jako Bůh.

Článek

„Máme velkou radost, že komedii Líbáš jako Bůh provází tak intenzívní divácký zájem mimo jiné  i proto, že najdeme jen pár filmů za několik posledních let, které to zvládly za tak krátkou dobu od své premiéry,“ říká producent a distributor Jan Bradáč, ředitel společnosti Falcon, pro níž byl snímek prvním producentských počinem.

„Je důležité, že nešlo o mimořádnou úvodní vlnu spojenou s prvním víkendem, po níž by následoval propad, ale divácký zájem je podle všech dostupných výsledků stabilní. A máme signály, že diváci se do kin vracejí,“ dodává producent.

Film vypráví o středoškolské profesorce Heleně, která se seznámí s lékařem záchranné služby Františkem. Františkova zákonná manželka Bohunka se ale nehodlá svého muže vzdát bez boje. V rolích manželů Františka a Bohunky se sešli Oldřich Kaiser a Eva Holubová.

Další role ztvárnili Kamila Magálová, Jiří Bartoška, Nela Boudová, Roman Vojtek, Martha Issová a Jaroslava Adamová. Na plátně se objeví i spisovatel Arnošt Lustig a v závěru na chvíli i zpěvačka Lucie Bílá.

Režisérka Marie Poledňáková natočila např. veselohry Jak vytrhnout velrybě stoličku, Jak dostat tatínka do polepšovny a S tebou mě baví svět. K filmování se vrátila po dlouhé pauze před dvěma lety komedií Jak se krotí krokodýli.

Anketa

Oznámkujte film Líbáš jako Bůh jako ve škole
1
85 %
2
5,5 %
3
1,2 %
4
2,8 %
5
5,5 %
Celkem hlasovalo 254 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám