Hlavní obsah

Léto hereckých osobností v poločase

Právo, RH

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Metropolitní léto hereckých osobností, které během prázdnin nabízí pražskému i turistickému publiku divadelní představení s předními herci, se přehouplo do své druhé poloviny.

Článek

Do Švandova divadla se vrací komedie Půldruhé hodiny zpoždění se skvělými výkony Milana Lasici a Daniely Kolářové a komedie Tichý hlas se Zuzanou Bydžovskou. Kromě toho se zde hraje i Absolvent s Kryštofem Hádkem a Ivanou Chýlkovou.

V Divadle v Dlouhé uvádí Studio Dva Molierova Zdravého nemocného s Karlem Rodenem v titulní roli. Léto hereckých osobností potrvá až do poloviny září, kdy ho 14. 9. ve Švandově divadle ukončí koncert slovenské šansoniérky Szidi Tobias.

Reklama

Související články

Spolek Kašpar zahraje na Kašperku Hamleta

Pražský divadelní spolek Kašpar se o víkendu opět vydal na nejvýše položený královský hrad v Česku, šumavský Kašperk, kde už osm let pravidelně uvádí svůj...

Moliérova fraška vyprodala Státní operu

Zcela vyprodaná pražská Státní opera zažila ve středu „výlet do minulosti“ s francouzským souborem La Fabrique a théatre. Specialisté na barokní divadlo uvedli...

Výběr článků

Načítám