Hlavní obsah

Lenny chce na nové desce znít rockově

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpěvačka a skladatelka Lenny se chce novými písněmi vrátit do teenagerského období, kdy poslouchala nahrávky Linkin Park, Avril Lavigne nebo Pink. Její nové album bude proto rockovější než předchozí dvě desky.

Foto: Milan Malíček, Právo

Lenny na snímku z koncertu v pražském Foru Karlín v roce 2019, kdy předskakovala Miku Shinodovi.

Článek

„Album vyjde po létě, už je skoro pohromadě, strašně se na něj těším. Užívám si teď, že nic moc neprozrazuju, protože k němu mám postupně naplánované nějaké aktivity,“ uvedla osmadvacetiletá interpretka.

Lenny, která studovala konzervatoř v Londýně zaměřenou na moderní muziku, není pouze zpěvačkou. Na svých deskách se podílí i autorsky. „Deska je samozřejmě moje dítě, autorsky jsem všude. Ale na druhou stranu jsem se nezdráhala zapojit do své tvorby i jiné lidi. Řekla jsem si, že se nebudu bát zkoušet a budu psát bez jakýchkoliv omezení a předsudků. Snažila jsem se maximálně otevřít hlavu novým vlivům,“ konstatovala.

Foto: Lucie Levá

Zpěvačka Lenny

Chystané album bude opět v angličtině. Objeví se na něm i skladba Lithium vzniklá za pomoci známého amerického producenta a rapera Mika Shinody a píseň Overdosed, na které Lenny spolupracovala s britským producentem Danem Lancasterem. Vedle zahraničních spolupracovníků se Lenny na novince vrací k domácím producentům Marcelovi Procházkovi a Ondřeji Fiedlerovi.

„Oproti debutovému albu Hearts je rozdíl v tom, že se můj tým rozšířil o dost lidí. Nové album jsem natočila v Berlíně s nizozemským týmem a byla jsem velmi spokojená s tím, že mě respektovali takovou, jaká jsem a do ničeho mě netlačili,“ sdělila.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám