Hlavní obsah

Langmajer se promění v ženu v komedii Po čem muži touží

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Filmová komedie Po čem muži touží režiséra Rudolfa Havlíka, která je zjevně inspirována americkým filmem Po čem ženy touží, nabízí trailer.

Upoutávka na film Po čem muži touží

 
Článek

Cynická hlavní postava (Jiří Langmajer) se ve filmu dostane do ženského těla a začne svět vnímat jinak.

„Možná se vám to bude zdát divný, ale já v podstatě jsem žena. Takže já s tím vůbec nemám problém, tak co teď s tím?“ směje se Jiří Langmajer.

Foto: Cinemart

Jiří Langmajer v komedii Po čem muži touží

Matěj Hádek hraje jeho nejlepšího kamaráda. „Tak já trochu žena jsem, samozřejmě, minimálně pocitově –  jak říkal Jung – anima/animus, ženská část duše, mužská část duše. Takže já v sobě mám i trochu ženy, i když vnější atributy jsou mužský,” řekl.

Foto: Cinemart

Anna Polívková v komedii Po čem muži touží

Vedle nich si zahráli také Anna Polívková, Táňa Pauhofová, Jiří Havelka, Andrea Hoffmannová, Sara Sandeva, Oldřich Navrátil a mnoho dalších.

Charismatický cynik Karel (Jiří Langmajer) byl šéfredaktorem Playboye, ale vyhodili ho a dosadili za něj mladou ambiciózní Leonu (Táňa Pauhofová). Karel se opije a zásahem vědmy Zoltany (Pavla Tomicová) se stane ženou (Anna Polívková). Tak může zjistit, jestli to mají holky těžší, nebo lehčí.

Premiéra bude 20. září 2018.

Reklama

Výběr článků

Načítám