Hlavní obsah

Kriminálku Anděl vystřídají Specialisté s Prachařem a Kajnarovou

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nový kriminální seriál, který by mohl navázat na úspěch Kriminálky Anděl, nabídne TV Nova od ledna. Jmenuje se Specialisté.

Foto: TV Nova

Zuzana Kajnarová v seriálu Specialisté

Článek

Kriminální příběhy ze současné Prahy budou ve Specialistech řešit čtyři hlavní hrdinové. Kromě pátrání se scénář věnuje i jejich soukromým životům ve snaze nabídnout „napínavé i emocionální příběhy”.

Foto: TV Nova

Seriál Specialisté

Hlavní role dostali David Prachař, Zuzana Kajnarová, Jakub Štáfek a Marek Adamczyk, vedlejší si zahrají třeba Leoš Noha, Lenka Termerová, Veronika Kubařová a další.

Foto: TV Nova

Seriál Specialisté

„Po divácky úspěšné Kriminálce Anděl a Policii Modrava jsme se rozhodli investovat do dalšího formátu s kriminální zápletkou. Pevně věřím, že moderní pojetí a propojení vyšetřování se soukromými životy hlavních hrdinů u diváků sklidí i tentokrát velký úspěch. Celý seriál je točen v autentických reálech Prahy, úvodní díl jsme natáčeli na velmi rušném místě, ve třech ulicích v pražském centru, v klenotnictví, ale i v pronajaté tramvaji. Mám radost i ze zajímavého hereckého obsazení a osobně se na Specialisty moc těším,“ řekla ředitelka sekce programu skupiny Nova Alex Ruzek.

Reklama

Výběr článků

Načítám