Hlavní obsah

Krajčo končí v Medúze

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Se starým rokem končí v hudebním magazínu České televize Medúza staré známé tváře. Richard Krajčo a Aleš Juchelka po dvanácti letech opouštějí nejstarší hudební pořad v Česku vysílaný na živo. Moderátory vystřídá na obrazovkách Klára Vytisková, zpěvačka skupiny Toxique. Proměna čeká celou Medúzu.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Richard Krajčo

Článek

Nově se pořad bude vysílat vždy v sobotu na programu ČT2 od 12:30 a repríza bude na stejném programu ve čtvrtek ve 20:00. Do čtyřiceti minut se vejdou nové rubriky, rozhovory, reportáže, horká linka s osobností a další novinky.

Součástí pořadu nadále bude desetimístná klipová hitparáda. Na nasazování novinek se budou nově podílet i diváci, kteří budou moci posílat své tipy. Nová koncepce magazínu míří podle vyjádření televize k mladší věkové kategorii milovníků hudby.

Richard Krajčo a Aleš Juchelka se s diváky rozloučí 2. ledna ve speciálním vydání nazvaném Zlatá Medúza. Uvedou v něm 12 nejúspěšnějších klipů loňského roku a ohlédnou se za dvanácti lety společného moderováni.

Reklama

Výběr článků

Načítám