Hlavní obsah

Koronavirus StarDance nezlikvidoval, hvězdy tančí dál

– Praha • Aktualizováno

Roušky v publiku, tanečníci v karanténě, nová moderátorská dvojice a žádné vyřazování. Oblíbenou taneční show StarDance zasáhla nákaza koronavirem a výrazně pozměnila její sobotní průběh. Covidem totiž onemocněla moderátorka Tereza Kostková a do karantény putovali tři tanečníci a dvě hvězdy StarDance.

Moderátor Stardance Aleš HámaVideo: Novinky

 
Článek

První pár, který předvedl své taneční umění byla Tereza Černochová s Michalem Kurtišem, náhradníkem za Dominika Vodičku. Zatančili svižný latinskoamerický tanec cha-cha. Richar Genzer jen chválil a moc se mu líbil výraz, který označil jako „výraz úřednice na magistrátu”. Také ostatní členové poroty měli jen slova chvály, i když drobné prohřešky se našly. „Chyběl mi pohyb kyčlí a mohlo to být ostřejší,” řekla Taťána Drexlerová. Celkem získali od poroty 27 bodů.

Foto: Petr Horník, Právo

Tereza Černochová s Michalem Kurtišem

Tango představila farářka Martina Viktorie Kopeckáa Marek Dědík. „Jste první farář, u kterého jsem viděl nahé lýtko,” komentoval porotce Richar Genzer. Zbytek poroty chválil krásnou choreografii, perfektní show. Jen by se měla podle porotců zlepšit rytmika. Pár získal 30 bodů.

Foto: Petr Horník, Právo

Martina Viktorie Kopecká s Markem Dědíkem předvedli tango.

Zdeněk Godla a Tereza Prucková předvedli waltz. Porota byla unešená atmosférou. Uchvátila je citlivost provedení. „Nemyslel jsem, že to někdy řeknu, ale Zdeněk Godla tančí,” prohlásil Richard Genzer. Od poroty dostali 29 bodů.

Foto: Petr Horník, Právo

Tereza Prucková a Zdeňek Godla předvedli waltz.

Marika Šoposká odtančila sobotní večer s náhradním partnerem Michalem Burešem. „Pěkná cha-cha, jen se musí dotahovat kolena a uvolnit kyčle,” komentoval Zdeněk Chlopčík. Zbytek poroty chválil choreografii. Pár získal 25 bodů.

Foto: Petr Horník, Právo

Marika Šopovská, Michal Bureš a jejich cha-cha

Tenistka Andrea Sestini Hlaváčková měla pro sobotní večer nového tanečníka Jakuba Necpála místo jeho bratra Michala Necpála a předvedli waltz. Také pro tento pár byla jen slova chvály. „Čím více jste tančila, tím více jste se uvolňovala a tanec byl jemnější,” řekl Zdeněk Chlopčík. Pár dostal vysoké hodnocení 32 bodů.

Foto: Petr Horník, Právo

Andrea Sestini Hlaváčková a Jakub Necpál

Předposledním párem sobotního tančního večera byl Tomáš Verner a Kristýna Coufalová a předvedli tanec cha-cha. Choreografie byla náročná a kroky cha-chy se ztratily. Chyběla práce kyčlí. „Choreografie byla náročná a potřebovala by více tréninku,” komentovala Taťána Drexlerová. Nakonec ale od poroty pár získal 32 bodů.

Foto: Petr Horník, Právo

Tomáš Verner a Kristýna Coufalová

Posledním párem sobotního večera byl Jan Cina a Adriana Mašková se svým waltzem. „Byl to nejlepší tanec tohoto StarDance,” prohlásil porotce Zdeněk Chlopčík. Porota jim přisoudila 34 bodů.

Foto: Petr Horník, Právo

Adriana Mašková a Jan Cina

Ačkoliv se tento večer nevyřazovalo, páry o své hodnocení nepřijdou, přičte se jim v příštím kole.

Moderování večera byla pánská jízda. Po bok Marka Ebena se postavil Aleš Háma. ten kvůli záskoku za nemocnou Terezu Kostkouvou dokonce oželel rodinnou dovolenou na Mallorce, kde měl oslavit s manželkou její narozeniny.

Kvůli karanténě tento večer netančili herečka Simona Babčáková s Martinem Prágrem a muzikant Mirai Navrátil s Lenkou Norou Návorkovou. Koronavirus zamíchal i složením dalších párů.

Všichni tanečníci jsou na koronavirus negativní. Ukázaly to páteční PCR testy, potvrdila Česká televize. Negativní testy musejí mít kromě účinkujících i štáb a publikum. U publika je vyžadován antigenní test ne starší 48 hodin, PCR test se uznává maximálně 96 hodin od odběru. Zajištěn je také dvoumetrový odstup hlediště od parketu. Publikum bude muset mít respirátory.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám