Hlavní obsah

Koncert Společně pro Moravu

Praha

Na pražském Václavském náměstí se ve středu večer hrálo pro lidi, kterým tornádo před dvěma týdny vzalo střechu nad hlavou. Koncert Společně pro Moravu začal ve 20 hodin a výtěžek poputuje na sbírku Nadace Via, která je jedním z organizátorů humanitární pomoci. Na dárcovských SMS se během koncertu vybralo přes 80 000 korun, kolik lidé poslali na sbírkový účet, pořadatelé neuvedli.

Záznam: Benefiční koncert Společně pro MoravuVideo: NetwIN Production

 
Článek

Koncert v osm hodin večer zahájila kapela Poetika. Bez nároku na honorář zahrají i Rybičky 48, Xindl X, Pavel Callta, Klára Vytisková, Slza, O5ček, Juraj Hnilica a James Harries.

„Jediným a hlavním cílem koncertu je vybrat co nejvíce financí a pomoci lidem z postižených obcí. Všem za to, že se spojili pro dobrou a potřebnou věc, srdečně děkuji,” uvedl organizátor koncertu Společně pro Moravu Robin Suchánek, který připomněl, že odměny se vzdali i všichni spolupracovníci, kteří zajišťují technické a organizační zázemí.

Foto: ČTK

Benefiční koncert Společně pro Moravu

Vystoupení budou přenášet lokální televize i rádia a sledovat jej bude možné i na youtube.

„Velice si vážíme každé podpory. Štědrost a velkorysost dárců je neuvěřitelná. Děkujeme všem, kteří přispívají. Peníze putují přímo zasaženým rodinám a obcím,” řekl ředitel Nadace Via Zdeněk Mihalco.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám