Hlavní obsah

Koncert Rolling Stones z Havany ve stovce českých kin

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Do stovky kin vstoupí 16. března Rolling Stones. Promítat se bude dokument o historicky prvním průniku rockové ikony na komunistickou Kubu a záznam jejich koncertu z Havany.

Foto: stounivkinech.cz

Rolling Stones

Článek

„V jediný večer bude možné ve sto kinech napříč Českou republikou zhlédnout unikátní dokument z loňského turné legendární kapely Rolling Stones napříč Jižní Amerikou: Rolling Stones Olé Olé Olé. V něm navštívíme členy kapely v jejich hotelových pokojích, odhalíme jejich rituály před vystoupením, nahlédneme do jejich šaten, kde zazpívají jenom pro nás. Budeme sledovat jejich okouzlení atmosférou tohoto kontinentu a specifickými jihoamerickými fanoušky,“ sdělila distributorka Klára Beverly.

Foto: stounivkinech.cz

Mick Jagger

Pak bude následovat záznam koncertu Rolling Stones - Havana Moon, kterým vyvrcholilo jihoamerického turné. Večer s Rolling Stones proběhne po celé České republice včetně kin v Praze, Brně, Ostravě, Hradci Králové, Plzni, Olomouci, Havířově, Teplicích, Děčíně, Domažlicích, Chomutově, Kadani, Karlových Varech atd. Celkem jde o zhruba stovku kin.

Všechny podrobnosti najdete na stránkách www.stounivkinech.cz.

Reklama

Výběr článků

Načítám