Hlavní obsah

Komedii o dvou youtuberech natočili Štáfek a Kozub

Novinky, Stanislav Dvořák

Štěpán Kozub a Jakub Štáfek se představí jako dva floutci, kteří se zoufale chtějí proslavit, ve filmu Shoky & Morthy: Poslední velká akce. Co je ochoten udělat youtuber, aby ho lidé brali vážně?

Teaser filmu Shoky & Morthy: Poslední velká akce

 
Článek

Za komedií stojí producenti seriálu #martyisdead z Bionautu ve spojení s mladou producentskou společností Snake Catcher.

Shoky a Morthy jsou youtubeři. Jejich kontroverzní video s přepadením večerky sklidí na sítích kritiku, vyslouží si za ně veřejně prospěšné práce a jejich kanál přestane vydělávat. Jedinou šancí, jak si napravit pošramocenou youtuberskou reputaci, je ďábelský plán na „poslední velkou akci“. Shoky, Morthy, Sára, svérázná lovkyně duchů Lucie a obstarožní youtuber Radomil se vydávají na divokou jízdu vstříc záhadnému motorestu Devět křížů.

„Komediální žánr mi nikdy nebyl cizí, avšak tentokrát je v příběhu mnohem víc legrace než kdy dřív. Chemie mezi Jakubem Štáfkem a Šťepánem Kozubem je doslova podmaňující a nemohu se na jejich výkon před kamerou vynadívat,“ říká režisér Andy Fehu.

Foto: Bionaut

Štěpán Kozub a Jakub Štáfek

Herec Štěpán Kozub, současně umělecký šéf ostravského Divadla Mír, je známý ze seriálů Případy 1. oddělení čí Místo zločinu Ostrava. Proslavila ho i improvizační divadelní show Tři tygři, která se záhy stala hitem sociálních sítí, či internetové seriály sKORO NA mizině a Lajna.

Jakub Štáfek hrál Matěje Jordána v seriálu Ulice a hlavně fotbalistu Julia „Lavi“ Lavického v internetovém seriálu Vyšehrad. V dalších rolích se objeví Andrea Daňková, Martina Babišová, Leoš Noha i Roman Skamene.

Premiéra se chystá na léto 2021.

Reklama

Výběr článků

Načítám