Hlavní obsah

Kill 'Em All! Metallica vydá rarity z hluboké minulosti

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pro skalní metalové fandy se chystá na duben speciální vydání prastarých nahrávek skupiny Metallica. Alba Kill 'Em All a Ride the Lightning vyjdou remasterovaná na CD a vinylu s mnoha bonusy.

Foto: Profimedia.cz

Metallica

Článek

Luxusní edice má obsahovat spoustu neznámých dem a živáků. Například box Kill 'Em All se skládá ze čtyř LP, pěti CD a DVD a knihy s mnoha fotografiemi. Ride the Lightning obsahuje čtyři vinyly, šest CD a DVD  a dvě knížky. Jedna z nich obsahuje rukou psané texty Jamese Hetfielda.

Jako první lákadlo zveřejnila Metallica raritku v podobě první verze skladby Phantom Lord nahrané živě v Paříži. Před začátkem je slyšet, jak frontman řve: „Jsme kur.. Metallica, banda alkoholiků z Kalifornie!“

Druhou raritou je syrové „garážové“ demo Ride the Lightning. Vydávání různých bonusů a bizarností se skupina věnuje už řadu let, loni se na trhu objevila dokonce staromódní kazeta. Koncerty skupiny Metallica mají pořád velmi dobrou pověst, naposledy v ČR hrála v roce 2014. Už dlouho se jí ovšem nedaří vydat pořádnou desku, a tak spoléhá na archívy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám