Hlavní obsah

Když v Lucerně dojde pervitin. J.A.R. oslaví 17. listopad

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na 17. listopadu se v metropoli chystá mnoho akcí, jedna z nich má ovšem pevnou a dlouhou tradici - funkově recesistická kapela J.A.R. to opět rozbalí v Lucerně s hity jako Spral to ďas a Když ti před Moskvou dojde pervitin.

Foto: Profimedia.cz

Oto Klempíř z J.A.R.

Článek

Skupina J.A.R. je shodou okolností stejně stará jako Sametová revoluce, oslaví tedy jak 28 let od 17. listopadu, tak i 28 let na hudební scéně.

Program bude tvořit nová deska Eskalace dobra plus nejlepší hity z minulosti. Eskalace dobra měla skvělé recenze a fanoušky přesvědčila, že funkoví harcovníci ještě neřekli poslední slovo. Na aktuálním turné je plno a v Lucerně to má vše pořádně vyeskalovat.

Foto: J.A.R.

J.A.R.

Z nové desky zazní hlavně Spral to ďas, Zhublas, Když ti před Moskvou dojde pervitin, Hlídá nás satelit, Žárlíme na Romana a melancholická hymna Sentimentu záchvat. Vstupenky na tradiční oslavu sametové revoluce a narozenin J.A.R. lze zakoupit v předprodejích Ticketpro.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám