Hlavní obsah

Kapitán Demo natočil duet s Daliborem Jandou

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rapper, zpěvák, hudebník a česko-italský magnát Kapitán Demo vydá v prosinci album s názvem Mistr světa všeho. Se svým týmem na něm pracoval devět let. Podle jeho slov půjde o nejlepší nahrávku všech dob a bude na ní několik hostů ze světa českého šoubyznysu. Stejně tak tomu je i u prvního singlu Pudeme domu a budeme někoho pomlouvat, v němž se spojil se zpěvákem Daliborem Jandou.

Kapitán Demo a Dalibor Janda v klipu k písni Pudeme domu a budeme někoho pomlouvat

 
Článek

V tomto nečekaném spojení natočili krásnou baladu o tom, jak se manželský pár vrací nad ránem z party. Vznikl k ní i videoklip.

Kapitán Demo k tomu říká: „Na tom albu je hodně hostů, který znám z golfu, z podsvětí nebo z branže a kterejch si za něco vážim. Jednim z nich je Dalibor Janda, se kterym už roky chodíme na ryby a kecáme o zlatejch časech v šoubyznysu v devadesátkách a o posmrtným životě. Je to frajer s velkym hlasem, hvězda, která toho hodně zažila a vyprodala, a přitom je to skromnej kluk z Moravy.“

„Na natáčení ho přivezla moje helikoptéra, kterou si tak oblíbil, že jsem mu ji dal k svátku. Náš společnej hit vyjde jak na mym, tak na jeho novym albu. Prostě jsme si plácli. Pop Virus forever! Lásku všem,“ dodává.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám