Hlavní obsah

Kapela Wohnout se převtělila do známého herce

Právo, jaš, jul

Kapela Wohnout představuje další klip z alba Miss Maringotka, které vyšlo na konci loňského roku. Je k písni Depardieu, je to šestý videopočin k uvedené desce a plánují se další. Skupina si tentokrát posvítila na herce Gerarda Depardieua, do něhož se převtělila pomocí silikonových nosů. Na Novinkách.cz má klip premiéru.

Nový klip kapely WohnoutVideo: Archiv kapely

 
Článek

„Tak jsme si na toho Gerarda museli posvítit my. Nikdo se k tomu neměl, nikdo se k tomu nějak extra nevyjádřil, asi se v tom neradno šťourat. Jenže ono nám to nedalo spát. Co ten chlap francouzskej nosatej v tom Rusku, že jo?

A tak jsme se k tomu postavili jako čtyři chlapi a praštili do stolu. A ejhle. Ona z toho je písnička. Až nám z toho narostl samou pýchou frňák,“ říká zpěvák a kytarista Honza Homola.

Foto: archiv kapely

Skupina Wohnout s charakteristickými nosy pro nový klip.

Kromě členů kapely si ve videu zahrála řada známých osobností z hudební branže, například bubeník Štěpán Smetáček (Lucie, Wanastovi Vjecy) nebo kytaristka Tereza Rays (Electric Lady). Režie se ujal Michal Skořepa.

Foto: archiv kapely

Honza Homola v novém klipu.

Tentokrát se vše odehrává v jedné místnosti, v prostoru refektáře dominikánského kláštera. Ve videoklipu je použito více než sedm set střihů.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám