Hlavní obsah

Kapela Post-It má první duet. S Martinou Pártlovou

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pražská rocková skupina Post-It se hlásí s novým singlem. Po politicko-společensky laděném protestsongu Opět sami a ekologicky zaměřeném Ragnaroku jde tentokrát o vztahovou baladu Bonnie. Na Novinkách.cz má klip k ní premiéru.

Nový klip skupiny Post-It.Video: archiv kapely

 
Článek

Píseň je koncipovaná jako příběh, rozmluva mezi mužem a ženou, kteří se sice milují, ale jejich vztah končí fatálně. „Tak, jak se tomu často děje i v běžném životě,“ tvrdí zpěvák Czenda.

Bonnie zněla v uších zpěvákovi Czendovi od začátku jako duet. Proto s dalšími členy Post-It oslovili kamarádku Martinu Pártlovou, která pro ně byla jasnou volbou. Pro kapelu je to první duet, přičemž Pártlová dodala písni křehký až intimní rozměr. „Je skvělé, že do toho s námi Martina šla, a moc si toho vážíme,“ říká Czenda.

Foto: archiv kapely

Bonnie je vztahová písnička.

Ten novinku vymyslel během ranní cesty autem do Prahy. „Nepamatuji si, že bych někdy písničku složil takhle rychle, spontánně,“ popisuje. Inspirací mu prý byly vztahy a reálné zkušenosti z jeho okolí.

Za jednoduchým vizuálem klipu stojí Tomáš Krejča, jenž obstaral natáčení, střih, režii a realizaci, to vše za přispění kapely. O zvuk a produkci se postaral Pavel Bureš, který s formací dlouhodobě spolupracuje.

Reklama

Výběr článků

Načítám