Hlavní obsah

Kapela O5 a Radeček ohlásila největší turné kariéry. Proběhne v krajských městech pod širým nebem

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Skupina O5 a Radeček si na rok 2021 naplánovala své největší turné. Odehraje se v pěti krajských městech pod širým nebem. Začne 6. května v Olomouci před S-klubem, 12. května se přesune na nádvoří Špilberku v Brně, 20. května do Riegrových sadů v Praze, 26. května do amfiteátru hradu v Ostravě a skončí 28. května na nádvoří pivovaru Plzeňský prazdroj.

Foto: BrainZone - Ondřej Pýcha

Kapela O5 a Radeček věří, že se turné odehraje.

Článek

„Nechceme zatím moc prozrazovat, ale máme pro fanoušky připravených opravdu hodně překvapení. Nejenže dorazí skvělí hosté, ale zazní i nějaké nové písně, budeme mít speciálně upravené pódium a tak,“ uvedl zpěvák Tomáš Polák a dodal, že všechny informace bude kapela po Novém roce postupně odtajňovat.

Šumperská formace O5 a Radeček hraje v nezměněné sestavě už od roku 1994. Do povědomí ji dostala píseň z roku 2004 Praha (Jedna holka). Později se proslavila skladbami Vloupám se, Máš mě na svědomí, LOVEní, Sex ve sprše a dalšími.

Má za sebou také několik úspěšných desek. Za album Dobrý zprávy v roce 2019 převzala tzv. Zlatou desku.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám