Hlavní obsah

Kapela Mr. Loco točila nový klip na jezerech u Sofie

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pražská kapela Mr. Loco přichází se třetím singlem a videoklipem z aktuálního alba Balkanizace. Tentokrát jde o letní skladbu Je to reggae. Na Novinkách.cz má premiéru.

Klip k písni Je to reggae kapely Mr. LocoVideo: archiv kapely

 
Článek

Klip k písničce vznikl začátkem léta během prvního balkánského turné kapely Mr. Loco. V rámci něj navštívila mimo jiné Srbsko, Maďarsko a Bulharsko. Skladba vyšla začátkem léta na aktuálním albu Balkanizace. I když vznikla v zimě, svou podstatou přímo vybízela k tomu, aby k ní vznikl letní videoklip.

Mr. Loco se rozhodli spojit příjemné s užitečným a video natočit na netradičním místě. Vzniklo na jezerech nedaleko bulharské metropole Sofie, v tamním skateparku, v centru města i na večerním koncertě kapely.

Foto: archiv kapely

V klipu kapely Mr. Loco se objevují krásné dívky.

Foto: archiv kapely

Skupina Mr. Loco při natáčení nového klipu.

„Potřebovali jsme nějaké originální místo a myslím, že Sofie byla tím správným výběrem. Moc jsme si to užili a teď se můžeme pochlubit netradičními lokacemi a pohodovou atmosférou,“ přibližuje natáčení frontman kapely Filip Flusser.

Jednu sloku si ve skladbě vystřihl Fido, zpěvák skupiny Fast Food Orchestra, refrény podpořila zpěvačka Nikol Davídková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám