Hlavní obsah

Kancelář Blaník na filmovém festivalu

• Aktualizováno

Podtitulem 50. ročníku Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary je motto, které je věnováno jeho fanouškům: Naše hvězdy jste vy. Tonda Blaník je fanouškem karlovarského festivalu bezmála dvacet let, a proto jako jedna z hlavních hvězd nesmí na festivalu chybět.

Foto: Kancelář Blaník

Tonda Blaník s delegací k filmu Domácí péče

Článek

Využil tedy všechny své možnosti a po několika dobře mířených lobbinzích a jiných nedovolených manévrech přistál na červeném koberci hotelu Thermal, aby sám se sebou natočil speciální díl Selfíčko s Gerem.

Foto: Kancelář Blaník

Tonda Blaník ve Varech

Díky dalším zákulisním machinacím se mu podařilo, bez ohledu na mínění uměleckého a výkonného ředitele festivalu, zařídit projekci tohoto dílu v Kongresovém sále v pátek 10. července v 17.00 (což se zatím tají, takže prosíme, aby se tato informace nezveřejňovala).

Foto: Kancelář Blaník

Tonda Blaník s Bolkem Polívkou

Díky Žížalově facebookové aktivitě se o Blaníkově činnosti dozvěděli i jeho fanoušci a vybrali ze všech sérií 7 dílů, které budou promítány společně s dílem karlovarským. Po projekci bude následovat dotočná nejen pro tvůrce Kanceláře Blaník, ale i pro všechny její fanoušky.

Foto: FOTO: Kancelář Blaník

Tonda Blaník a Jiří Bartoška

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám