Hlavní obsah

Kaczi natočila vánoční píseň s dětským sborem Permoník

Právo, jaš, kul

Písničkářka Kaczi vydává singl Těšíme se na Vánoce. Doprovází jej svátečně laděný klip, v němž účinkuje i dětský sbor Permoník. Na Novinkách.cz má klip premiéru.

Kaczi a dětský sbor Permoník v klipu k písni Těšíme se na VánoceVideo: archiv umělkyně

 
Článek

„Tuto skladbu jsem složila už minulý rok. Přála jsem si ji však natočit se sborem, což se povedlo až letos. Spolupráce s Permoníkem vznikla při příležitosti společného natáčení písničky Budu jejich ochráncem pro celorepublikový projekt Celé Česko čte dětem v Českém rozhlase Ostrava. Tam jsem oslovila sbormistryni Martinu Juríkovou a zanedlouho se šlo natáčet,“ přibližuje okolnosti vzniku skladby Kaczi.

Právě dětský sbor hraje ve videoklipu k písni Těšíme se na Vánoce prim. Kaczi a tým Blue Lune Production se snažily na kameru zachytit čistou dětskou radost. „Řekla bych, že Permoník je v celém klipu nejdůležitější. Dodává písničce vánoční atmosféru v pravém slova smyslu,“ myslí si devětadvacetiletá zpěvačka.

Foto: archiv umělkyně

Kaczi při natáčení klipu.

Natáčení se sborem proběhlo bez problému, restrikcím a omezením navzdory. Samozřejmě byly dodržené hygienické podmínky, protože v té době nebylo filmování ve velkém počtu povoleno. Záběry na malé zpěváky tak musely být propojeny až ve střižně.

Do konce roku plánuje zpěvačka, pokud to podmínky dovolí, vánoční koncert pro integrovaný sociální ústav. Chystá rovněž živé vysílání koncertu v Beskydech.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám