Hlavní obsah

Justin Bieber uspěl na cenách EMA

Novinky, Stanislav Dvořák

Kanadská teenagerská hvězdička Justin Bieber uspěla na cenách EMA pořádaných pobočkou MTV v Nizozemsku. Bieber si však pro cenu ani nepřišel, což vypovídá o významu těchto spíše vedlejších cen. Nedostavila se ani Lady Gaga. Podobně se v minulosti zachovalo mnoho zámořských hvězd.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Celebrity přicházejí na udílení cen EMAVideo: Reuters

 
Článek

Justin Bieber dostal celkem tři ceny. V kategorii nejlepší píseň uspěl se svou skladbou Sorry a porazil tak favorizovanou zpěvačku Adele. Dostal také nejvyšší poctu fanoušků, už třetí rok za sebou, a byl vyhlášen nejlepším kanadským umělcem roku.

Shawn Mendes si odnesl cenu pro nejlepšího zpěváka a cenu za nejlepší mezinárodní výkon. Všem dlouze děkoval a nezapomněl ani popřát matce k narozeninám.

Foto: Vincent Jannink, ČTK/AP

Shawn Mendes

Nizozemský DJ Martin Garrix obdržel také dvě ceny. Jedna byla za nejlepší počin v žánru electro a druhá v kategorii world stage.

Cenu pro nejlepší zpěvačku a cenu za nejlepší vizuální image měla převzít Lady Gaga, ale ani ona se na nizozemskou ceremonii nedostavila.

Foto: Peter Dejong, ČTK/AP

Bruno Mars vystoupil během udílení cen v nizozemském Rotterdamu.

Britská zpěvačka Adele byla nominována ve třech kategoriích, ale nevyhrála nic. Podobně dopadla americká hvězda Beyoncé, která měla dokonce pět nominací.

Foto: Peter Dejong, ČTK/AP

Green Day vystupují na MTV EMA v Rotterdamu.

Skupina Coldplay získala cenu v kategorii rock a Little Mix si odnesli ocenění za nejlepší skupinu z Velké Británie a Irska. Fifth Harmony mají cenu za nejlepší popový výkon a zpěvačka Ariana Grande za nejlepšího umělce z USA.

Reklama

Výběr článků

Načítám