Hlavní obsah

Johnny Depp neumí své role, čtou mu je do vysílačky, tvrdí právník

Novinky, Stanislav Dvořák

Poté, co herec Johnny Depp zažaloval své bývalé manažery, dostávají se na veřejnost bizarnosti nejrůznějšího druhu. Během soudu vyplynulo i to, že Depp se prý neučí své role a platí si člověka, který mu napovídá do miniaturního sluchátka.

Foto: Reuters -.Tobias Schwarz

Johnny Depp

Článek

Soudní bitva mezi Deppem a The Management Group (TMG) začala v lednu, kdy je herec zažaloval za finanční podvod. Druhá strana to popřela a začala tvrdě vracet údery. Podle tvrzení manažerů je herec namyšlený a myslí si, že může všechno.

”Depp neposlouchal nikoho, ani TMG, ani jiné poradce. Požadoval, aby financovali jeho životní styl, který byl extravagantní a extrémní,“ domnívá se advokát Michael Kump. „Nakonec Depp a jeho sestra a osobní manažerka Elisa Christie Dembrowská vědomě schválili všechny výdaje.“

Foto: Warner Bros

Johnny Depp jako upír sedmdesátých let.

Bez ohledu na názory právníků je zde fakt, že zahraniční média často uvádějí, jak Depp rád nakupuje nesmyslné množství luxusních předmětů, podobně jako Michael Jackson před svým krachem. Psalo se mimo jiné o 45 luxusních autech, 70 kytarách a 14 domech. Také vlastní sběratelské předměty z různých hollywoodských filmů, které podle serveru The Hollywood Reporter zaplnily 12 skladů.

”Depp trval na tom, aby se zvukařovi platil roční paušál, aby se už nemusel učit své repliky,“ tvrdí Michael Kump. Také si podle něj platí armádu právníků, kteří žehlí různé skandály a uzavřeli řadu drahých dohod o mlčenlivosti.

Podle Kumpa Depp možná trpí psychickou poruchou a běžně lže veřejnosti i úřadům, např. o manželství s Amber Heardovou. Bývalá manželka ho obvinila z domácího násilí, což Depp popřel. Také jeho bývalá partnerka Vanessa Paradis, která ho znala řadu let, uvedla, že to je nesmysl.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám