Hlavní obsah

Jiří Lábus exceluje v novém videoklipu skupiny Mandrage

Právo, kul, jaš

Skupina Mandrage představila nový singl. Je ke skladbě Slečno, já se omlouvám se, která zároveň avizuje chystané vydání nového alba. Kapela ke skladbě pořídila videoklip, v němž exceluje herec Jiří Lábus.

Klip k písničce Slečno, já se omlouvám se

 
Článek

„Písnička Slečno, já se omlouvám se je o lásce na první pohled. O tom, že když přijde takový ten zásah shůry, prostě jen zíráme a zmatečně blekotáme. A o tom, že to může být až skoro komické, zvláště když to vaše vyvolená cítí jinak. Metafora lásky coby šípu, který člověka zasáhne a naprosto ochromí, funguje přesně takhle. Odněkud si přiletí a ponechá nás stojícího v překvapeném úžasu. Naivně hledíme na vytoužený objekt a přesto, že si neumíme ani správně naplánovat zájmena ve větě, už si malujeme budoucnost,“ vysvětlil obsah novinky kytarista skupiny Mandrage Pepa Bolan, který ji složil.

Jiří Lábus ke svému účinkování v klipu sdělili: „Zaujalo mě, že vlastně vše je jenom na mně a není u toho vůbec kapela. Takovou roli jsem ještě nehrál. Písnička mě baví a přeju klukům z Mandrage i fanouškům, aby se líbila.“

Foto: Universal Music

Skupina Mandrage s herecem Jiřím Lábusem.

Režie videoklipu se ujal bubeník Mandrage Matyáš Vorda, hlavní slovo ale měl Tomáš Kasal, držitel ceny Anděl, který pro kapelu v minulosti natočil již několik klipů.

Mandrage vydají své nové album letos na podzim. Příští rok v zimě se k němu vypraví na turné. To začne 2. února v pražském Foru Karlín a skončí 3. března v Českých Budějovicích v KD Vltava. Celkem čítá sedm koncertů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám