Hlavní obsah

Jen kreslený Arnold? Ne, bude šerif a pak voják v Expendables 2

Novinky, Stanislav Dvořák

Po odchodu Arnolda Schwarzeneggera z politiky se na internetu rozjely nejdivočejší spekulace o tom, co všechno bude natáčet. Pouhý kreslený seriál (The Governator) fanoušky moc neuspokojil. Rýsují se ale i brutální akční filmy – The Last Stand a Expendables 2.

Článek

Movie Web hlásí, že Arnold stojí těsně před podepsáním smlouvy k filmu The Last Stand. Měl by hrát šerifa, tedy roli, o které původně uvažoval Liam Neeson. Režie se ujme Kim Ji-Woon. Firma Lionsgate už jen čeká na Arnoldův podpis, na většině podstatných otázek se prý shodli.

Příběh je o desperátovi, který uteče ze soudní budovy a ujíždí na jih do Mexika. Jediný, kdo mu stojí v cestě, je venkovský šerif v podání Schwarzeneggera. Jak to asi může dopadnout?

Expendables 2

Scenáristé David Agosto a Ken Kaufman mezitím pilně pracují na pokračování akční srandičky The Expendables, kde by se měl „guvernátor“ také angažovat. Podle serveru IMDB je premiéra předběžně stanovena na srpen 2012, letos se asi ještě natáčet nebude. Z herců by se měli objevit Jason Statham, Bruce Willis, Sylvester Stallone, Mickey Rourke, Jet Li, Fred Ward, Dan Paine nebo Randy Couture. Natáčení je ovšem tak daleko, že řadu informací o obsazení rolí server stále řadí do kategorie „rumored“, čili „jedna paní povídala“.

Z podobné kategorie je i zpráva, že Schwarzenegger bude hrát ve filmu The Tomb, který režíruje Antoine Fuqua. Ten má být o specialistovi na budovy a jejich zabezpečení, který se sám ocitne ve vězení postaveném podle jeho projektu. Tento výchozí bod vzbuzuje pochyby o inteligenci scénáře. Proč by někdo zavíral do budovy člověka, který jediný na světě přesně ví jak z ní utéct?

Reklama

Výběr článků

Načítám