Hlavní obsah

Jay-Z a Kanye West bodují na iTunes

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rapeři Kanye West a Jay-Z překonali se společným albem Watch The Throne americký rekord na přehrávací službě iTunes. Podle serveru Billboard. com si jejich album minulý týden stáhlo přes 290 tisíc lidí.

Foto: Profimedia.cz

Jay-Z

Článek

Překonali tak úspěch britské skupiny Coldplay z roku 2008, jejíž album Viva La Vida Or Death and All His Friends bylo staženo v prvním týdnu po zveřejnění 282tisíckrát.

Předběžné uvedení nahrávky Watch The Throne proběhlo od 8. do 11. srpna exkluzivně na iTunes, ke koupi pak je album oficiálně od pátku 12. srpna.

Nyní již zbývá vyčkat, jak se mu bude dařit v žebříčcích serveru Billboard, soudí tisková agentura DPA.

Na večírku při příležitosti uvedení Watch the Throne teklo šampaňské proudem. Jen za lahve honosného nápoje zaplatil zpěvák Jay-Z 250 tisíc dolarů (4,25 miliónu korun).

K tomu údajně podle portálu People přidal ještě 50 tisíc dolarů spropitného (přes 850 tisíc korun). Později se párty přesunula do jednoho italského podniku a následně do nočního klubu.

Jay-Z si však může luxus dovolit. Podle časopisu Forbes si loni vydělal 37 miliónů dolarů a stal se nejlépe placenou hiphopovou hvězdou.

Reklama

Výběr článků

Načítám