Hlavní obsah

Jaro v České televizi: první republika i komediální Čtvrtá hvězda

Právo, jp

Veřejnoprávní televize dala ve středu novinářům možnost seznámit se s tím, co začne na svých čtyřech stanicích (mimo sportovního a zpravodajského kanálu) vysílat na jaře. Na ČT jedničce to budou hlavně premiérové původní seriály, inscenace a tři nové zábavné pořady.

Foto: Česká televize

Václav Neužil a Martha Issová ve Čtvrté hvězdě

Článek

ČT dvojka nabídne třikrát týdně, vždy v úterý, ve středu a pátek, české filmy. Připravila nové dokumenty (například Láska v hrobě či Show) a také zábavný pořad Boj o koláč. Dětské Déčko chce uspět s novými sitkomy a magazíny a na kulturním Artu se objeví dva nové kritické diskusní pořady. První má název Jasná řeč Josefa Chuchmy a druhý se připravuje s Petrem Fischerem.

Mezi premiérovými seriály na jedničce je s očekáváním vyhlížen seriál První republika, na kterém se podílel stejný tým tvůrců jako na divácky úspěšném Vyprávěj. Herci Dejvického divadla se představí v komediálním seriálu Čtvrtá hvězda. Na prvním programu najdou kotviště i nové koprodukční filmy jako například Můj vysvlečený deník nebo Konfident režiséra Juraje Nvoty s Jiřím Mádlem v hlavní roli.

Připraven je i cyklus Rozsudek o práce české justice. K zábavným show patří Doktorka s Kateřinou Cajthamlovou, která kdysi radila na Primě a teď bude zdravý život propagovat v České televizi.

Reklama

Výběr článků

Načítám