Hlavní obsah

Jako tanec animátorky s turistou na Kubě, StarDance opustil Marek Taclík

Právo, Jana Perglerová
Praha

Sedm zbývajících soutěžních párů předvedlo v sobotu večer v taneční show StarDance vysílané Českou televizí, jak zvládá valčík a salsu. Diváci rozhodli svými SMS hlasy, že soutěž opustí herec Marek Taclík. Odborná porota dala nejvíce hlasů zpěvačce Leoně Machálkové.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Marek Taclík a Martina Marková

Článek

Herec Marek Taclík a Martina Marková

Zatančili salsu. Porotce Zdeněk Chlopčík byl opět přísný. „Na začátku jsi byl mimo hudbu, konec dobrý. Chtěl bych více salsových kroků.“. Porotce Jan Révai řekl, že si připadal jako na Kubě, když animátorka tančí s jedním z hostů. Porota dala jen 23 bodů.

Herečka Jitka Schneiderová a Marek Dědík

Předvedli salsu. Porota se rozcházela v hodnocení. Janu Révaiovi připadal pár trochu unavený, Tatiana Drexler by přivítala více práce na chodidlech. Naopak Radek Baláš připomenul, že salsa je omáčka a že ji pár na začátek kvalitně „zamíchal“. Přísný Zdeněk Chlopčík nebyl s výkonem páru spokojený, protože pohybů bylo sice moc, ale málo salsy. Porota dala 30 bodů.

Hudebník Radek Banga a Tereza Bufková

Dali si valčík, za který je porota ohodnotila 30 body. Porotci Radku Balášovi se to moc líbilo. „Fantastické, dojemné,“ řekl. Ocenil i scénický nápad, tedy choreografii.

Zpěvačka Leona Machálková a Michal Necpál

Dvojice vlála na parketu v rytmu valčíku, Leona ve sladkých fialových šatech tančila na sladký doják opravdu dobře. Porota to ocenila. „Tančící elegance - květ s krásnou zvedačkou“, rozplýval se Radek Baláš. Vytáhl nejvyšší ohodnocení - desítku. Zdeněk Chlopčík vyzvedl choreografii a spoustu točení, „Jen kdyby se ta hlavička tolik netřepala,“ uvedl. Pár dostal nádherné hodnocení 36 bodů.

Moderátor Leoš Mareš a Katarina Štumpfová

Od temperamentního Mareše se temperamentní salsa očekávala. Ale Janu Révaiovi vadil Marešův výraz při tanci. „ Proč ses mračil, byl jsi děsně vážný. Chyběl mí sexy výraz, tanec dobrý.“ Porota dala jen 25 bodů.

Komik Lukáš Pavlásek a Lucie Hunčárová

Překvapili valčíkem na písničku od Beatles a Lukáš si dokonce pořídil na tanec nový „učesaný“ účes. Porota ale s výkonem spokojená nebyla. Tatiana Drexler mínila, že by Pavlásek potřeboval tak tři roky, aby tančil valčík a Zdeněk Chlopčík radil, že pár měl tančit více otáček. Dvojice dostala jen 14 bodů.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Další kolo televizní taneční soutěže StarDance se odehrálo v sobotu 14. listopadu 2015. Na snímku Marie Doležalová a Marek Zelinka.

Herečka Marie Doležalová a Marek Zelinka

Opět temperamentní a z pohledu diváků dobře zvládnutá salsa. Marie upoutala žlutou róbou a velkými žlutými náušnicemi. Porotě ale vadilo, že dvojice při tanci využívala různé „fórečky“, jak řekl Zdeněk Chlopčík. „Baba má více kroutit boky a Marek tančil víc než Maruška,“ konstatovala Tatiana Drexler. Dostali 27 bodů.

Anketa

Kdo je váš favorit ve StarDance?
Jitka Schneiderová a Marek Dědík
36,4 %
Leona Machálková a Michal Necpál
7,2 %
Leoš Mareš a Katarina Štumpfová
14,4 %
Radek Banga a Tereza Bufková
5,4 %
Marek Taclík a Martina Marková
1,6 %
Marie Doležalová a Marek Zelinka
10,4 %
Lukáš Pavlásek a Lucie Hunčárová
24,6 %
Celkem hlasovalo 1925 čtenářů.

Reklama

Výběr článků

Načítám