Hlavní obsah

Issová, Pauhofová a Sokol ve vztahové komedii Všechno nebo nic

Novinky, Stanislav Dvořák

Právě v těchto dnech se natáčí česko-slovensko-polský film Všechno nebo nic, ve kterém se objeví Táňa Pauhofová, Klára Issová, Ondřej Sokol, Zuzana Kronerová nebo Luděk Sobota.

Foto: Indigo Film

Klára Issová

Článek

„Příběh na motivy knihy úspěšné slovenské spisovatelky Evy Urbaníkové, která svými romány ze života dokázala zaujmout už statisíce čtenářů a sama je vydává ve vlastním vydavatelství, začal štáb točit už v roce 2014. Další část se točila v roce 2015 a kvůli pracovním závazkům některých herců a členů štábu se tak dotáčí letos v dubnu a v květnu,“ sdělila Dita Brančíková.

Scénář napsaly spisovatelka Evy Urbaníková a režisérka filmu Marta Ferencová. Podle tvůrců má ambice „být zajímavou vztahovou komedií“.

Foto: Indigo Film

Z filmu Všechno nebo nic

Zápletka tak trochu připomíná americké filmy a seriály z konce devadesátých let. Dvě kamarádky kolem třicítky jsou stále single. Linda je praktická a zodpovědná, zatímco Vanda je svobodná, veselá a živelná. K povinné výbavě takových romantických komedií patří i gay kamarád, se kterým mohou hlavní hrdinky rozebírat své holčičí problémy. Tentokrát se jmenuje Edo a pracuje s nimi v knihkupectví.

Ve vedlejších rolích uvidíme Jana Budaře, Vlastinu Svátkovou, Petru Hřebíčkovou, Ľuboše Kostelného a další. Premiéra je naplánována na 24. listopadu.

Reklama

Výběr článků

Načítám