Hlavní obsah

Iron Maiden vystoupí koncem června na festivalu Topfest v Piešťanech

Právo, Ivan Vilček

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hlavní hvězdou desátého ročníku hudebního festivalu Topfest v Piešťanech bude britská heavy-metalová legenda Iron Maiden. V rámci světového turné Maiden England World Tour vystoupí už v první den festivalu 27. června.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Iron Maiden

Článek

Iron Maiden vystupovali na Slovensku už pětkrát, naposledy zahráli před deseti lety v Banské Bystrici. „Jsme opravdu rádi, že se vrátíme. Přivezeme obrovskou světelnou show, pódiovou scénu, různá ztělesnění maskota Eddieho, hodně pyrotechniky a další vzrušující věci pro fanoušky,“ slibuje frontman skupiny Bruce Dickinson.

„V této chvíli ani nedokážeme docenit, co se nám povedlo. Věřím, že touto skupinou potěšíme tisíce fanoušků, kteří si jednu z největších koncertních legend na našem festivalu přáli vidět,“ uvedl organizátor Topfestu Dušan Drobný.

Iron Maiden založil v roce 1975 baskytarista a skladatel Steve Harris. Po celém světě skupina prodala přes 80 miliónů alb.

Reklama

Výběr článků

Načítám