Hlavní obsah

IMT Smile třikrát v Čechách. Začnou v pražských Riegrových sadech

Právo, jaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Slovenská skupina IMT Smile vydala letos novou desku Srdce Rozum Blvd. Nyní ji svým českým fanouškům představí na třech koncertech. V pražských Riegrových sadech vystoupí ve čtvrtek 12. srpna. O den později se představí v ostravských Loděnicích Děhylov a 22. srpna zahraje na letní scéně Sono v Brně.

Foto: archiv kapely

IMT Smile jsou na scéně od začátku devadesátých let.

Článek

Nové album se na trh dostalo v polovině května. „Na desce máme několik hostů. Kromě Bena Cristovaa, který se představuje v písni Miesto, je to slovenská zpěvačka Nela Pocisková. Do písně Dážď vnesla silnou emoci. Netradičně máme na albu i skladbu v angličtině, v níž s námi zpívá jamajský reggae zpěvák Winston Reedy. Písnička Peaceful Village je o jedné nádherné pláži a hippie vesnici, ze které se po čase stalo jedno velké staveniště plné hotelů a kasin,“ představil novou desku zpěvák a kytarista Ivan Tásler.

IMT Smile jsou původem z Prešova. Fungují už od roku 1992 a za tu dobu vydali více než deset řadových alb. Na Slovensku se formace těší velké popularitě.

Probíhající turné, které zasáhlo i Českou republiku, má více zastávek právě na Slovensku. Několik koncertů je tam již vyprodaných.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám