Hlavní obsah

Hollywoodská kráska Sienna Millerová míří na Broadway

Novinky, Stanislav Dvořák

Americká filmová herečka Sienna Millerová bude na podzim debutovat na Broadwayi. V divadle se představí kusem, který byl inspirován dílem Augusta Strindberga.

Článek

Millerová si zahraje krásnou bohatou dámu, jež se zaplete se sluhou ve hře Patricka Marbera After Miss Julie (Po slečně Julii). Ta je moderní verzí klasické hry Slečna Julie švédského dramatika Augusta Strindberga.

Sienna Millerováfoto: ČTK

O produkci se stará The Roundabout Theatre Company, která provozuje dvě broadwayská divadla, Studio 54 a The American Airlines Theatre. Kde bude Millerová hrát, zatím není jasné, stejně tak jako jména dalších herců.

Sedmadvacetiletá herečka Sienna Millerová je v poslední době známá hlavně kvůli filmu Warholka, kde ztvárnila múzu výtvarníka Andyho Warhola Edie Sedgwickovou.  

Z filmu Warholkafoto: Repro Bioscop

Svou kariéru zahájila jako modelka. V roce 2001 se objevila v romantické komedii Klíč k lásce (2001), první větší úspěch jí přinesl britský thriller Po krk v extázi (2004). O rok později opět zamířila do romantické komedie Casanova a po Warholce zaznamenal slušný úspěch pohádkově laděný příběh Hvězdný prach (2007).

Reklama

Výběr článků

Načítám