Hlavní obsah

Hlasování v anketě Český slavík začíná

Tradiční anketa Český slavík Mattoni opět zahájila hlasování. Potrvá až do 19. listopadu a výsledky vyhlásí v sobotu 25. listopadu v pražském Hudebním divadle Karlín. Slavnostní vyhlášení bude moderovat Ondřej Sokol.

Foto: Petr Horník, Právo

Ondřej Sokol bude opět moderovat.

Článek

Během slavnostního večera vystoupí naživo i interpreti, které nominovala odborná porota. Je mezi nimi Jakub Děkan, Pavela Callta, skupina Poetic a kapela Pokáč. Fanoušci ale rozhodnou, kdo skutečně zazpívá. Hlasovat můžou na stránkách www.ceskyslavikmattoni.cz nebo telefonem. Z každého mobilu jde ale hlasovat jen jednou.

„Vloni jsme do ankety dostali celkem téměř 110 000 hlasů,” řekl za pořadatele Jaroslav Těšínský. Ceremoniál v televizi sledovalo 1 350 000 diváků.

Tradiční kategorie

Foto: Petr Horník, Právo

Skupina Kabát

Tradiční kategorie byly zachovány. Jsou to Zpěvačka, Zpěvák, Hudební skupina, Absolutní slavík, Objev roku, Slavíci bez hranic (nejoblíbenější slovenský interpret v ČR), Nejoblíbenější píseň posluchačů Rádia Impuls a Nejstreamovanější česká skladba.

Na oficiálních stránkách lze najít také klipy některých interpretů a informace a fotografie z minulých ročníků. Anketu obvykle vyhrávají skupina Kabát, Karel Gott a Lucie Bílá. Ani minulý ročník nebyl výjimkou.

Reklama

Výběr článků

Načítám