Hlavní obsah

Herečka z Milionáře z chatrče odmítla Bonda

Novinky, Stanislav Dvořák

Hvězdička z loňského filmového hitu Milionář z chatrče Freida Pintová se rychle naučila chovat jako velká hollywoodská hvězda. Je tak zavalena nabídkami, že odmítla i roli bondgirl, pro kterou by zástupy modelek a začínajících hereček "vraždily".

Článek

Indická herečka se bojí, že by jí "sexy role zkazila image". Zdroj listu The Boston Globe uvedl, že Freida je po Milionáři z chatrče zavalena nabídkami. Díky tomu si může dovolit být vybíravá a brát jen ty role, které se jí zdají pro ni nejlepší. Mezi ně v této chvíli bondgirl nepatří. "Není to image, o kterou by stála, ačkoliv ji polichotilo, že je spojována s bondovkou," uvedl zdroj.

Foto: Lucy Nicholson , Reuters

Režisér Danny Boyle s herci z Milionáře z chatrče Devem Patelem a Freidou Pintovou.

Režisér Danny Boyle s herci z Milionáře z chatrče Devem Patelem a Freidou Pintovou

FOTO: Lucy Nicholson , Reuters

Herečka byla pozvána na kamerové zkoušky a producentka Barbara Broccoliová by novopečenou filmovou hvězdu v roli velmi ráda viděla. Jednou už měla šanci ji obsadit do bondovky (Quantum of Solace), ale tehdy se údajně zdála být moc mladá. Teď už ale herečka nemá zájem.

"Danny Boyle je favoritem pro post režiséra dalšího filmu, což zvyšuje Freidiny šance na hvězdnou roli," spekuloval nedávno deník The Sun, ale nikoho nenapadlo, že herečka prostě nechce být bondgirl.

Dev Patel a Freida Pintová ve filmu Milionář z chatrče

FOTO: Fox, Bez zdroje

Svou kariéru si velmi pečlivě plánuje. Místo komerčních popcornovek se upsala pro příští film Woodyho Allena, kde bude hrát ve společnosti superhvězd, jako jsou Antonio Banderas, Josh Brolin nebo Anthony Hopkins. Film, který ještě stále nemá jméno, produkují Letty Aronson, Steve Tenenbaum and Jaume Roures. Financuje ho španělská společnost Mediapro, která už se starala o jiný Allenův film Vicky Cristina Barcelona. Natáčení začne v létě v Londýně.

Anketa

Udělala Freida Pintová chybu v kariéře?
Ano
22 %
Ne
78 %
Celkem hlasovalo 259 čtenářů.

Reklama

Výběr článků

Načítám