Hlavní obsah

Herec Nick Cordero podlehl v 41 letech koronaviru

Novinky, mif

Kanadský herec Nick Cordero v neděli zemřel, bylo mu 41 let. Podle manželky Amandy Klootsové podlehl komplikacím souvisejícími s koronavirem. Jeho žena to uvedla v pondělí na sociální síti Instagram.

Foto: Profimedia.cz

Herec Nick Cordero

Článek

„Bůh má v nebi dalšího anděla,“ napsala Klootsová na Instagramu. „Nick byl jak jasné světlo, byl přítelem všech, rád poslouchal a pomáhal. Byl to neuvěřitelný herec a hudebník, který miloval svou rodinu,“ dodala.

Server listu The Guardian uvedl, že kvůli koronaviru strávil Cordero v nemocnici Cedars-Sinai víc než 90 dní. Kanadský herec ale nakonec svůj boj s touto nemocí prohrál.

Průběh onemocnění covid-19 byl u něj velmi vážný. Byl v bezvědomí, prakticky od začátku připojen na plicní ventilátor a musela mu být amputována pravá noha.

Cordero se prosadil především jako seriálový herec, hrál například v populárním seriálu Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti, Spravedlnost v krvi, Lilyhammer či Queer as Folk. Ujal se ale i filmových rolí v A Stand Up Guy, Loupež ve velkém stylu, Mob Town a Inside Game.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám