Hlavní obsah

Herec Hugh Grant se cítí na romantické komedie příliš starý

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Britský herec Hugh Grant se cítí příliš starý na romantické komedie. Podle něj je prý úsměvné, že ve svých 49 letech stále ještě hraje v typických komediích o tom, jak chlapec potkal dívku, uvedla agentura DPA.

Foto: Profimedia.cz

Hugh Grant

Článek

"Jsem na to příliš starý," prohlásil Grant při londýnském představení svého nového filmu Morganovi. "Nechci tady v pětašedesáti ještě sedět a poskytovat rozhovory o romantických komediích. To by bylo smutné."

Grant se proslavil filmy o lásce jako Čtyři svatby a jeden pohřeb (1994) nebo Notting Hill (1999). Zazářil i ve snímcích o Bridget Jonesové.

Herec míní, že k němu lépe pasují komedie o manželství. V posledním snímku Morganovi hraje po boku Sarah Jessici Parkerové manžela, který chce obnovit rozpadající se manželství. "Páry, rozchody, to ke mně sedí," dodal.

Reklama

Související články

Herec Hugh Grant je prý závislý na golfu

Golf se v posledních letech stává stále více populárnější zábavou. Mezi milovníky golfu patří i herec Hugh Grant, který prý tuto hru bere tak vážně, že neváhá...

Výběr článků

Načítám