Hlavní obsah

Helena Vondráčková oslaví 40 let kariéry pracovně

Právo, Jaroslav Špulák

Zpěvačka Helena Vondráčková chystá ryze pracovní oslavy 40. výročí zahájení své umělecké kariéry. Až do konce roku má velmi nabitý program a aktivní hodlá zůstat i v dalších letech.

Článek

Na podzim vyjde exkluzivní 4CD s jejími největšími hity. Chystá také druhé pokračování best of DVD a současně byly zahájeny práce na realizaci nové řadové desky, která bude na trhu v příštím roce. 14. června Vondráčková vystoupí spolu s Karlem Gottem, manžely Matuškovými a polským zpěvákem Ryszardem Rinkowskim v newyorské Carnegie Hall.

"Na podzim chystáme do Sazka Areny výroční koncert. Chci na něj pozvat co nejvíce kolegů z těch, které jsem během své pěvecké dráhy potkávala. Ráda bych, aby mé pozvání přijali i zahraniční zpěváci," řekla Vondráčková na středeční tiskové konferenci.

Čekají ji rovněž koncerty ve Varšavě, v Moskvě a od 1. do 20. prosince se představí při sérii osmi až deseti vystoupení domácím příznivcům. Chystá i tradiční vánoční koncert v Praze na Žofíně.

Nabídka na Hello, Dolly!

"Milan Lasica mi dal nabídku, abych vystoupila v muzikálu Hello, Dolly! v Bratislavě. Právě to řeším, musím si to nechat projít hlavou," rozšířila výčet svých aktivit Vondráčková.

Aktuální je také její návrat do muzikálu Cats, jenž se hraje v Praze. V roli Grizabelly, kterou obsadila již v dubnu, se opět představí od 16. do 23. září a pak do konce roku vždy čtyřikrát v měsíci.

"Zpívat budu, dokud budu mít hlas a budu pro diváky vizuálně únosná," odpověděla Vondráčková na dotaz, jak dlouho ještě na hudební scéně zůstane.

Její manžel a manažer Martin Michal se také vyjádřil k občanskoprávním sporům, které vedou s periodiky Spy, Blesk, Rytmus života a Večerník Praha. "Chodit po soudech je pro nás strašně vysilující, ale chceme fanouškům dokázat, že to, co se píše, je lež. Všechny peníze, které případně vysoudíme, poputují na konto nadace Naše dítě."

Reklama

Související témata:

Související články

Vondráčková: Peníze nechci, jde mi o právo

Zpěvačka Helena Vondráčková se obrátila po verdiktu Ústavního soudu, který rozhodl, že se jí nemusí kritik Jan Rejžek omlouvat, na evropský soud ve Štrasburku....

Výběr článků

Načítám