Hlavní obsah

Hejma nebude v porotě SuperStar kvůli honoráři

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Zpěvák Ondřej Hejma, předseda poroty první série vyhledávací soutěže Česko hledá SuperStar, nebude v jejím druhém pokračování ve své staré funkci. Potvrdil to v pondělí Právu.

Foto: magistrát FM

značení jízdních kol

Článek

"Strašně jsem se na druhou sérii těšil," řekl. "Bohužel se podmínky pro porotu tak výrazně zhoršily, že jsme se s vyhlašovatelem soutěže na nové smlouvě nedohodli. Vyvolalo to u mě blbou náladu a na tom to zkrachovalo."

Hejma naznačil, že důvodem jeho rozhodnutí byly nízké honoráře. "Nechci dál spekulovat o tom, kdo v porotě zasedne místo mě. Takhle to prostě je a dál to neřeším," dodal.

Další loňský porotce Milan Herman, stávající šéf vydavatelské společnosti BMG, dosud žádnou nabídku neobdržel. "Já sám nevím, jak to bude. Zatím se mi nikdo neozval. Buď mi ještě někdo zavolá, nebo v porotě místo mě bude někdo jiný," sdělil.

Osvaldová se Soukupem zasednou v porotě

Podle informací Práva zbývající dva loňští porotci Gábina Osvaldová a Ondřej Soukup novou smlouvu podepsali a v porotě zasednou.

David Pilař z tiskového oddělení TV Nova sdělil, že v pátek budou na tiskové konferenci oznámena jména nových porotců i moderátorů.

Druhou sérii soutěže Česko hledá SuperStar bude Nova vysílat od ledna do června příštího roku.

Reklama

Výběr článků

Načítám