Hlavní obsah

Guns N' Roses vyhrabali z archívu 25 rarit

Novinky, Stanislav Dvořák

Skupina Guns N' Roses uvedla, že našla 25 zajímavých rarit, které se stanou součástí masivní reedice jejich zásadní debutové desky Appetite for Destruction. Ta má vyjít 29. června.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Guns N’ Roses při svém loňském červencovém vystoupení v Praze

Článek

Appetite for Destruction: Locked N' Loaded má obsahovat remasterované původní album z roku 1987 a 25 nevydaných nahrávek z roku 1986 plus dvě z nahrávání s producentem Mikem Clinkem. Bonusem budou remastery starých EP a singlů.

Mezi rarity má patřit třeba píseň Shadow of Your Love nebo akustická verze Move to the City a raná verze hitu November Rain. Coververze zahrnují například Elvise Presleyho (Heartbreak Hotel), Aerosmith (Mama Kin) a akustické i elektrické verze Rolling Stones (Jumpin' Jack Flash). Pro ultraskalní fanoušky jsou tam navíc nedokončené písničky The Plague a New Work Tune.

Reedice Locked N' Loaded vyjde v několika verzích, ta nejluxusnější bude obsahovat 4 CD, Blu-ray, vinyly a knížku a drobné sběratelské předměty, například prsteny s lebkou, plakáty a repliky starých letáků. Další verze budou obsahovat 4 CD, Blu-ray a knížku nebo 2 CD a dva vinyly nebo jedno CD.

Reklama

Výběr článků

Načítám