Hlavní obsah

Gregg z Avengers a Huffmanová ze Zoufalých manželek v černé komedii o dětských hvězdách

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Slibnou černou komedii o dětských hvězdách v Hollywoodu chystají herci Clark Gregg a Felicity Huffmanová. Gregg, známý z komiksových Avengers, si zahraje bývalou hvězdičku a později béčkového hereckého agenta, informoval server The Hollywood Reporter.

Foto: Profimedia.cz

Felicity Huffmanová

Článek

Ve filmu se mají objevit také další herecké hvězdy - Amanda Peetová, William H. Macy a Sam Rockwell. Clark Gregg si film Trust Me sám píše a režíruje, o produkci se dělí Unified Pictures, Savage Bunny a Bron Studios.

Neúspěšný agent (Clark Gregg) se bude ve snímku potloukat po studiích, až narazí na geniální dítě (Saxon Sharbino). Natáčení začalo v září v Los Angeles.

Gregg už napsal a režíroval také film Choke (Zalknutí), který byl vyznamenán zvláštní cenou poroty na festivalu Sundance. Jednalo se o adaptaci knihy známého spisovatele Chucka Palahniuka, v níž si zahráli Sam Rockwell, Anjelica Hustonová, Brad William Henke nebo Heather Burnsová.

Hlavní hrdina Victor Mancini byl posedlý sexem, ale musel se také starat o umírající matku. Vykonával podřadnou práci v divném zábavním parku a snažil se balit všechny ženy v okolí. Jednoho dne se dostal do vážné situace, kdy musel svést lékařku, aby zachránil matku.

Jinak je Gregg známý hlavně jako herec. Už od konce osmdesátých let se objevuje ve výraznějších i slabých amerických filmech a mnoha seriálech (Sex ve městě nebo Kriminálka New York). K jeho známějším filmům patří Thor, Iron Man 2, Údolí stínů, A.I. Umělá inteligence, Magnolia, Obvyklí podezřelí nebo Zbožňuju trable.

Reklama

Výběr článků

Načítám