Hlavní obsah

Geezer Butler: Black Sabbath se nikdy nedají dohromady

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Baskytarista Geezer Butler prohlásil, že není šance na comeback Black Sabbath. Tato skupina, která je obecně uznávaným základem metalu, už se rozpadala a vracela tolikrát, že nic není zcela jisté.

Článek

"Chtěl bych vyjasnit, protože se hromadí spekulace a zvěsti, že určitě nebude žádný reunion všech čtyř původních členů Black Sabbath, ani kvůli desce, ani kvůli turné," uvedl v tiskovém prohlášení Butler.

Spekulace zřejmě pramenily z toho, že Ozzy Osbourne se po letech právnických výhrůžek přestal hádat s kytaristou Tonym Iommim o práva na jméno skupiny. Před pár týdny pak Osbourne řekl v rádiu, že spolu hovořili o možnosti nového alba.

Osbourne a Iommi začali být znovu kamarády v létě 2010. Ozzy předtím kolegu zažaloval, protože vydělával na cenné značce sám a nechtěl se dělit s dalšími třemi zakládajícími členy Black Sabbath.

"Obě strany jsou rády, že to mají za sebou a mohou v budoucnu zase spolupracovat. Chtěly by také oznámit, že nešlo o nic osobního, ale vždy jen o obchod," stálo v oficiálním tiskovém prohlášení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám