Hlavní obsah

Finalistka národního kola Eurovize Pam Rabbit natočila videoklip o přijetí sebe sama

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpěvačka a hudebnice Pam Rabbit je jedním z osmi finalistů národního kola Eurovize. Na této akci přitom byla již loni, tehdy jako vokalistka českého zástupce Mikolase Josefa. Ke svému letošnímu soutěžnímu singlu Easy To Believe natočila videoklip inspirovaný tématikou transgender komunity, drag queens a přijetí sebe sama.

Nový klip zpěvačky Pam RabbitVideo: archiv zpěvačky

 
Článek

Stejně jako předchozí skladba Try, vznikla i píseň Easy To Believe v Portugalsku, kam se Pam Rabbit po skončení loňské Eurovize vrátila, aby navázala spolupráci s umělcem a producentem Soundskillzem. Samotné nahrávání pak probíhalo ve studiu Soundevice Borise Carloffa.

Text písně oslavuje lásku ve všech jejích formách. „Pro mnohé jsou písničky o lásce jedno velké klišé, podle mě takových skladeb nikdy nebude dost,“ říká mladá zpěvačka a dodává: „Ať už je to láska k někomu jinému nebo sama k sobě, je nesmírně důležité věřit, že na každého někde čeká.“

Písnička je pro všechny, které láska nějakým způsobem zklamala a z jakýchkoli důvodů na ni zanevřeli. Pro ty, kteří mají nízké sebevědomí a nevidí, že skutečně krásnými nás dělá schopnost mít rádi sebe sami.

Videoklip natočil režisér Vladimír Špička. Jedná se o příběh muže, který není spokojený v mužském těle a přeje si být ženou.

Reklama

Výběr článků

Načítám