Hlavní obsah

Filmové premiéry: Spící město, Tlapková patrola ve filmu, Reminiscence, Temný dům a Večírek

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sci-fi thriller Spící město natočil režisér Dan Svátek natočil podle stejnojmenné populární knihy Martina Vopěnky. Psí záchranáři se vydávají na plátno ve snímku Tlapková patrola ve filmu. Hugh Jackman hraje hlavní roli v romantickém sci-fi thrilleru Reminiscence. Milovníci hororů si mohou užít Temný dům. Podle stejnojmenného divadelního představení natočil Michal Suchánek Večírek.

Trailer k filmu Spící městoVideo: Bontonfilm

 
Článek

Spící město

Čtyři sourozenci jednoho rána zjistí, že nemohou probudit mámu ani tátu. Záhy se ukáže, že jev postihl celý svět, usnuli všichni rodiče, vzhůru zůstali jen bezdětní dospělí a děti. Život na Zemi se začne dramaticky proměňovat. Skoro nic nefunguje, ke slovu přichází rabování, zlodějny, agresivní chování... Děti se musejí postarat samy o sebe.

Spící město, Česko 2021, thriller, 95 min., režie: Dan Svátek, hrají: Anežka Novotná, Adam Svátek, Kryštof Svátek, Michaela Sodomková, Petra Bučková, Tomáš Měcháček a další.

Tlapková patrola ve filmu

Trailer k filmu Tlapková patrola ve filmuVideo: CinemArt

Odvážná štěňata se vydávají na své největší dobrodružství. Jít do akce je přiměje špatnostmi prolezlý starosta Adventure City. Nesnáší ošklivé počasí, a má přístroj, který mu zařídí, aby nebe nad městem bylo bez mráčku. Jenže hraní „na pánaboha“ se nevyplácí a obyvatelé se ocitnou v nebezpečí. Tlapková patrola je naštěstí připravená vyrazit.

Tlapková patrola, USA/Kanada 2021, animovaný, 88 min., režie: Cal Brunker.

Reminiscence

Trailer k filmu ReminiscenceVideo: Vertical Ent.

Nick Bannister pomáhá svým klientům odemknout ztracené vzpomínky a vést je napříč temně svůdným světem minulosti. Jeho život se navždy změní poté, co přijme novou klientku jménem Mae. Z běžné práce se rázem stává nebezpečná posedlost a Bannister během hledání pravdy o zmizení Mae odhaluje šílené věci.

Reminiscence, USA 2021, sci-fi, 116 min., režie: Lisa Joy, hrají: Hugh Jackman, Rebecca Ferguson, Natalie Martinez, Thandiwe Newton, Cliff Curtis a další.

Temný dům

Trailer k filmu Temný důmVideo: Falcon

Beth, která se vzpamatovává z nečekané smrti svého manžela, zůstává sama v domě u jezera, který pro ni postavil. Začíná však odhalovat jeho znepokojující tajemství a je odhodlaná je rozluštit.

Temný dům, USA 2020, horor, 108 min., režie: David Bruckner, hrají: Rebecca Hallová, Sarah Goldbergová, Stacy Martin, Evan Jonigkeit, Vondie Curtis-Hall a další.

Večírek

Trailer filmu VečírekVideo: Falcon

Na večírku se scházejí bývalí spolužáci. Celý večer by se nejpíš nesl v duchu lehkého škorpení a nostalgických vzpomínek, jenže místo dalšího spolužáka zazvoní u dveří podomní prodavač a přinese nečekanou zprávu o kamarádovi, který už nikdy nedorazí. Účastníci večírku se společně vydávají autobusem na jeho pohřeb.

Večírek, Česko 2021, komedie, 86 min., režie: Michal Suchánek, hrají: Jiří Langmajer, Tatiana Dyková, Karel Roden, Marek Taclík, Matěj Dadák, Nela Boudová a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám