Hlavní obsah

Filmové premiéry: Sebevražedný oddíl, Špekoun, Za láskou vzhůru a Matky na tahu

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na motivy postav komiksového vydavatelství DC Comics napsal a natočil David Ayer komiksový akční film Sebevražedný oddíl. Špekoun je hořká komedie o klukovi, který hledá mužský vzor a způsob, jak zapadnout. Oscarový herec Jean Dujardin je ve filmu Za láskou vzhůru neodolatelný, i když měří jen metr a půl. Na cestě za nespoutanou svobodou jsou Matky na tahu.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Filmové premiéry 30. týden

Článek

Sebevražedný oddíl

Trailer k filmu Sebevražedný oddíl

Dejte dohromady tým těch nejnebezpečnějších superzločinců na celém světě, kteří si právě kroutí své tresty, vyzbrojte je tím nejefektivnějším arzenálem, který má vláda k dispozici, a pošlete je porazit záhadnou nepřemožitelnou entitu. Příslušníci oddílu se budou muset rozhodnout: zkusit bojovat a zemřít společně nebo se starat se každý sám o sebe?

Sebevražedný oddíl USA 2016, akční, 123 min., režie: David Ayer, hrají: Margot Robbie, Cara Delevingne, Joel Kinnaman, Jared Leto, Will Smith, Scott Eastwood a další.

Špekoun

Trailer k filmu Špekoun

Kevinovi je dvanáct, vyrůstá s matkou a dvěma sestrami a váží 101 kilo. Nic nezabírá, a když se od Kevina odvrátí i jediný přítel Moukoumbi, zdá se, že jeho život bude už jen plný ústrků a posměšků. Pak se ale objeví výrostek Patrick, který pracuje v bezpečnostní agentuře. A ačkoliv Kevinovi neřekne jinak než Špekoun, hodlá z něj vychovat elitního vojáka.

Špekoun, Švýcarsko/Belgie 2014, režie: Bruno Deville, hrají: Swann Arlaud, Julie Ferrierová, David Thielemans, François Hadji-Lazaro, a další

Za láskou vzhůru

Trailer k filmu Za láskou vzhůru

Diana je krásná žena, pracuje v renomované právnické firmě, má smysl pro humor. Teď právě prošla nešťastným manželstvím a rozvodem, ale je opět připravena najít muže svých snů. Existuje však něco takového jako náhoda anebo osud?

Za láskou vzhůru, Francie 2016, 98 min., režie: Laurent Tirard, hrají: Jean Dujardin, Virginie Efira, Cédric Kahn, César Domboy, Eléa Clairová a další.

Matky na tahu

Trailer k filmu Matky na tahu

Mimořádně úspěšná matka prožívá zdánlivě dokonalý život, ale ve skutečnosti je díky neustálému stresu na pokraji zhroucení. Když už má všeho až nad hlavu, spojí se s dalšími dvěma matkami a na cestě za osvobozením od konvenčních povinností se v jejich čele oddává nespoutané svobodě, zábavě a požitkářství.

Matky na tahu, USA 2016, komedie, 100 min., režie: Jon Lucas, Scott Moore, hrají: Mila Kunisová, Kathryn Hahnová, Kristen Bellová a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám