Hlavní obsah

Filmové premiéry: Přes prsty, Angry Birds ve filmu 2 a Fabrika

Právo, Věra Míšková

Komedie scenáristy a režiséra Petra Kolečka Přes prsty se odehrává především na beach volejbalových hřištích. Rozzlobení nelétaví ptáci a zákeřní zelení vepři jsou opět ve při v animovaném komediálním snímku Angry Birds ve filmu 2. Pro únos a požadavek výkupného jako řešení zoufalé situace se rozhodnou dělníci v ruském filmu Fabrika.

Foto: Novinky

Filmové premiéry

Článek

Přes prsty

Trailer k filmu Přes prsty Video: Cinemart

Linda a Pavla jsou parťačky, které obětují beach volejbalu všechno. Tedy skoro všechno. Mladší Pavle tak trochu začínají tikat biologické hodiny a s přítelem Hynkem chce co nejdříve otěhotnět. To starší svobodná a bezdětná Linda nechápe. Zvlášť, když se jim podařilo kvalifikovat na mistrovství Evropy… Všechno ale stejně nakonec zamotá svérázný správce hřiště se zajímavou minulostí.

Přes prsty, Česko 2019, komedie, 101 min., režie: Petr Kolečko, hrají: Petra Hřebíčková, Denisa Nesvačilová, Vojtěch Dyk, Jiří Langmajer a další

Angry Birds ve filmu 2

Angry Birds ve filmu 2Video: Falcon

Když se objeví společný nepřítel, který hrozí zničením Ptačího i Prasečího ostrova, spojí Rudohněv (alias Ruďák), Žluťas, Bombas, Orel Vazoun a Žluťasova sestra Stříbrnka síly s velevepřem Leonardem, jeho asistentkou Courtney a vepřovým sádlem mazaným vynálezcem Garrym. Supertým bývalých zapřisáhlých nepřátel se vydává na misi, jejímž cílem je zachránit domovy ptáků i vepřů.

Angry Birds ve filmu 2, USA 2019, animovaná dobrodružná komedie, 97 min., režie: Thurop Van Orman, John Rice a další

Fabrika

Fabrika Video: Film Europe

Když oligarcha a majitel polorozpadlé továrny Kalugin oznámí bankrot, skupina dělníků, kteří už několik měsíců nedostali výplatu, se rozhodne ho unést a požadovat výkupné. Pod vedením záhadného Alexeje, jehož motivy jsou více než nejasné, se celá akce brzy vymkne kontrole. Kaluginova soukromá ochranka a policejní útvar rychlého nasazení obklíčí budovu. Dělníci jsou v pasti, hodiny tikají a spojenectví se začínají rozpadat...

Fabrika, Rusko/Francie/Arménie 2018, drama, 109 min., režie: Jurij Bykov, hrají: Denis Švedov, Vladislav Abašin, Andrej Smoljakov, Kirill Poluchin, Alexandr Bucharov a další.

Může se Vám hodit na Firmy.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám