Hlavní obsah

Filmové premiéry: Podfukáři a další

Novinky, míš

Do kin jde pokračování úspěšného filmu o iluzionistech s názvem Podfukáři 2. Děti přivítají své oblíbené I nové postavičky ve filmu Hledá se Dory. Komedie, jejíž humor plyne ze spolupráce dvou protichůdných charakterů, se jmenuje Centrální inteligence.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Filmové premiéry 23. týden

Článek

Podfukáři

Trailer k filmu Podfukáři 2

Špičkoví iluzionisté ze skupiny Čtyři jezdci se vracejí ve svém druhém dobrodružství, aby na svém celosvětovém turné předvedli kousky přesahující hranice lidského chápání a posunuli hranice jevištních iluzí do nových výšin.

Podfukáři, USA 2016, akční komedie, 115 min., režie: Jon Murray Chu, hrají: Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Dave Franco a Lizzy Caplan a další.

Centrální inteligence

Trailer k filmu Centrální inteligence

Když se po letech setkají Bob, který byl na střední poněkud obtloustlým terčem šikanování a Calvin, který byl hvězdou ročníku a teď se užírá špatně placenou prací v účetní firmě, je to pro Calvina šok. Bob ho ohromí nejen svou vypracovanou muskulaturou, ale také informací, že jako elitní agent CIA pracuje na těch největších světových případech…

Centrální intelligence, USA 2016, akční komedie, 114 min., režie: Rawson Marshall Thurber, hrají: Dwayne Johnson, Kevin Hart, Amy Ryanová, Brett Azar a další.

Hledá se Dory

Trailer k filmu Hledá se Dory

Dory z filmu Hledá se Nemo si žije na korálovém útesu s Nemem a Marlinem, ale pak si najednou vzpomene, že kdysi a kdesi ztratila své rodiče. Všichni tři se vydají na cestu napříč oceánem, až do Mořského akvária v Kalifornii. Tam dojdou k poznání, že své blízké máme nejraději kvůli jejich nedostatkům.

Hledá se Dory, USA 2016, animovaný, 103 min., režie: Andrew Staton, v českém znění: Barbora Munzarová, Ivan Trojan, Jaromír Meduna, Anna Brousková, a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám