Hlavní obsah

Filmové premiéry: Pepa, Fakjů pane učiteli 3, Foxtrot či Miami

Právo, Věra Míšková

Michal Suchánek hraje titulní roli ve filmu Pepa. Potřetí přichází do kin komedie Fakjů pane učiteli. Armádní zkušenost mladých vojáků zprostředkovává film Foxtrot. Variací na slavný film Thelma a Luise je finské drama Miami. Genetický experiment je tématem sci-fi Rampage Ničitelé.

Foto: koláž Novinky.cz s použitím Profimedia.cz

Filmové premiéry

Článek

Pepa

Upoutávka k filmu PepaVideo: Bohemia MP

Pepa je smolař od narození. Přišel na svět jako nechtěné dítě a nechtěli ho za kamaráda ani spolužáci od školky po střední. Nudná práce, žádná holka, samota - a Pepa pořád doufá, že jednou bude líp. Koneckonců jeho nejlepší kamarád dalekohled mu dá poznat, že ani ostatní lidé na tom nejsou o moc líp.

Pepa, Česko 2018, drama/komedie, 90 min., režie: Ján Novák, hrají: Michal Suchánek, Petra Špalková, Filip Blažek, Martin Pechlát, Alice Bendová a další.

Fakjů pane učiteli

Upoutávka k filmu Fakjů pane učiteli 3Video: CinemArt

Ve třetím díle filmové série přichází okamžik pravdy. Goethovu gymnáziu ubývají studenti a hrozí mu zavření. Poradce pro volbu povolání oznámil Zekiho třídě, že po škole nemají nikde žádnou šanci. Navíc je teď čekají testy, které mají prověřit jejich schopnost vůbec dojít k maturitě. Mezi učiteli i studenty zavládne děsivá deprese...

Fakjů pane učiteli 3, Německo 2017, komedie, 120 min., režie: Bora Dagtekin, hrají: Elyas M'Barek, Katja Riemannová, Jella Haaseová, Sandra Hüllerová a další.

Foxtrot

Upoutávka k filmu FoxtrotVideo: Aerofilms

Jonathan hlídá spolu s třemi dalšími mladíky opuštěný checkpoint kdesi v poušti na severu Izraele. Od četby komiksů a poslechu starého rádia je občas vyruší projíždějící automobil či velbloud. Mladé vojáky vytrhne z nudy až nečekaná událost s fatálními následky. Jonathanovi rodiče se mezitím v Tel-Avivu snaží vyrovnat s tragickou zprávou a zjistit, co se vlastně kdesi v poušti odehrává.

Foxtrot, Izrael / Německo / Francie / Švýcarsko, 2017, drama, 113 min., režie: Samuel Maoz, hrají: Lior Ashkenazi, Sarah Adlerová, Yehuda Almagor, Shira Haasová, Irit Kaplan a další.

Miami

Upoutávka k filmu MiamiVideo: Film Europe

Příběh dvou sester, barových tanečnic, které se setkávají jako dospělé. Starší Angelu po vystoupení osloví mladší nevlastní sestra Anna, s níž se roky neviděla. Setkání naruší vpád gangstera, kterému Angela dluží peníze. Anna jí zachrání život a vydávají se na útěk.

Miami, Finsko, 2017, drama, 119 min., režie: Zaida Bergrothová, hrají: Krista Kosonenová, Sonja Kuittinenová, Alex Anton, Juhan Ulfsak a další.

Rampage Ničitelé

Upoutávka k filmu Rampage Ničitelé Video: Vertical Ent.

Mezi samotářským primatologem Davisem Okoyem a výjimečně inteligentním gorilím samcem, o kterého se Davis stará od jeho narození, vzniklo velmi pevné pouto. Nezdařený nebezpečný genetický experiment však změní toho mírného lidoopa v obrovské zuřící monstrum. A jako by to nestačilo, brzy se zjistí, že podobně jsou zmutována i další zvířata.

Rampage Ničitelé, USA 2018, sci-fi, 107 min., režie: Brad Peyton, hrají: Dwayne Johnson, Jeffrey Dean Morgan, Malin Åkerman, Joe Manganiello, Jack Quaid a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám