Hlavní obsah

Filmové premiéry: LEGO® Batman film a Padesát odstínů temnoty

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tento týden mají premiéru jen dva filmy: animovaný LEGO® Batman film a pokračování sexy hitu pod názvem Padesát odstínů temnoty.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Filmové premiéry 5. týden

Článek

LEGO® Batman film

Trailer k filmu LEGO® BatmanVideo: Freeman Ent.

Prostor k vlastnímu filmovému dobrodružství dostává přirozený vůdce celého ansámblu – LEGO Batman film. V Gothamu se totiž chystají velké změny, a pokud chce Batman zabránit tomu, aby moc ve městě převzal Joker, bude možná nucen přehodnotit svůj pohled a snažit se spolupracovat i s ostatními. A možná se také bude muset naučit uvolnit a získat nadhled.

LEGO® Batman film, USA/ Dánsko 2017, animovaný, 104 min., režie: Chris McKay, mluví: Will Arnett, Ralph Fiennes, Jenny Slateová, Zach Galifianakis  a další.

Padesát odstínů temnoty

Trailer k filmu Padesát odstínů temnotyVideo: CinemArtCZ

Padesát odstínů šedi skončilo ve chvíli, kdy Anastasia přestala hrát podle Greyových pravidel a opustila ho. Ten se ocitá v pro něj neznámé životní situaci, a navíc si uvědomuje, že se do Anastasie zamiloval. Té se sice nechce vrátit do světa, ve kterém naplňovala roli poddajné studentky, ale Christianovu kouzlu odolat stejně nedokáže.

Padesát odstínů temnoty, USA 2017, erotický/ romantický, 117 min., režie: James Foley, hrají: Jamie Dornan, Dakota Johnsonová, Max Martini a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám