Hlavní obsah

Filmové premiéry: Kvarteto, Rodin, Madam služebná, Paddington 2

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kvarteto je nový film Miroslava Krobota s Jaroslavem Pleslem a Barborou Polákovu v hlavních rolích. O slavném malíři je životopisný film Rodin. Velkou cenu poroty dostal letos v Cannes film 120 BPM. S prvními příznaky stárnutí bojuje Gillaume Canet ve filmu Rock´n´roll. Toni Colette a Harvey Keitel hrají v komedii Madame služebná. Sedm rolí hraje ve filmu Sedm životů Noomi Rapaceová. Pokračování animované komedie je Paddington 2. Podle skutečného příběhu vznikl film Nádech pro lásku.

Foto: koláž Novinky.cz s použitím Profimedia.cz

Filmové premiéry

Článek

Kvarteto

Trailer k filmu KvartetoVideo: Falcon

Poněkud nesourodá čtveřice v čele s lehce sucharským Robertem, jehož partnerkou je atraktivní a rozháraná cellistka Simona, extrovertní vtipálek Tomáš a znalec historie s přezdívkou Funés, řeší na cestě za svou nejsvobodnější skladbou i vlastní životy.

Kvarteto, ČR 2017, komedie, 93 min., režie: Miroslav Krobot, hrají: Barbora Poláková, Jaroslav Plesl, Lukáš Melník, Zdeněk Julina, Lenka Krobotová, Pavlína Štorková a další.

Rodin

Trailer k filmu RodinVideo: Film Europe Media Company

V roce 1880 získává Auguste Rodin svou první státní zakázku: Bránu pekel. Následně poznává mladou Camille Claudel, která je nejprve jeho asistentkou a později i milenkou. Snímek portrétuje Rodina jako senzualistu, pro něhož je tvorba hluboce sexuálním zážitkem.

Rodin, Francie 2017, drama, 120 min., režie: Jacques Doillon, hrají: Vincent Lindon, Izïa Higelinová, Séverine Caneele, Patricia Mazuy a další.

120 BPM

Trailer k filmu 120 BPM

AIDS si už deset let vybírá kruté oběti na životech, přesto aktivisté z pařížské pobočky hnutí ACT UP bojují s nezájmem veřejnosti, otupělostí vlád a machinacemi farmaceutických firem. Nováček Nathan se seznamuje s radikálem hnutí Seanem, jehož politický boj je zároveň bojem o život.

120 BPM, Francie 2017, drama, 140 min., režie: Robin Campillo, hrají: Adèle Haenel, Nahuel Pérez Biscayart, Arnaud Valois a další.

Madam služebná

Trailer k filmu Madam služebnáVideo: Bohemia Motion Pictures

Bohatý pár chystá na zámku luxusní večeři, ale paní zjistí, že u stolu by mělo být 13 hostů, což je nepřípustné. Rozhodne, že její služebná Mária se přestojí za španělskou šlechtičnu, čímž odvrátí „neštěstí“ u stolu. Jenže stačí trochu víc vína a Mária si to začne u stolu užívat.

Madam služebná, Francie 2017, komedie, 90 min., režie: Amanda Sthers, hrají: Toni Collette, Harvey Keitel, Michael Smiley, Rossy de Palma a další.

Sedm životů

Trailer k filmu 7 životůVideo: BontonfilmCZ

Sedm životů, sedm sester, jedna společná identita. Originální akční sci-fi thriller o sedmi identických sestrách, které tají svou existenci před okolním světem. Dokud jedna z nich nezmizí.

Sedm životů, USA/ Velká Británie/ Francie/ Belgie, 2017, sci-fi, 123 min., režie: Tommy Wirkola, hrají: Noomi Rapace, Christian Rubeck, Willem Dafoe, Glenn Closeová a další.

Paddington 2

Trailer k filmu Paddington 2Video: Vertical Entertainment

Paddington se už šťastně usadil s rodinou Brownových a je oblíbeným členem místní komunity. Aby mohl koupit ten nejlepší dárek ke 100. narozeninám tety Lucy, začne pracovat. Cesta za dobrodružstvím začne, když je dárek ukraden...

Paddington 2, Velká Británie/ Francie 2017, animovaná komedie, 103 min., dabing.

Nádech pro lásku

Trailer k filmu Nádech pro lásku

Robin a Diana milují cestování a dobrodružství. Během pobytu v Keni ale Robin ochrne a prognózy lékařů nejsou příliš optimistické. Víc než cokoliv jiného touží Robin po světě bez nemocničního lůžka. Diana se rozhodne za něj bojovat a splnit mu jeho přání za každou cenu.

Nádech pro lásku, Velká Británie 2017, romantické drama, 117 min., režie: Andy Serkis, hrají: Andrew Garfield, Claire Foy, Diana Rigg, Dean-Charles Chapman a další.

Rock´n´roll

Trailer k filmu Rockn Roll Video: AČFK

Guillaumovi je přes čtyřicet let a je se svým životem náramně spokojený. Jde z role do role, při natáčení je hvězdou, která si může dovolit leccos a doma ho čeká milující a milovaná Marion. A pak přijde den, kdy mu mladičká kolegyně dá zřetelně najevo, že není hrdinou jejích erotických snů, že v těch se objevují mnohem mladší idoly.

Rock´n´roll, Francie 2017, 123 min., režie: Guillaume Canet, hrají: Guillaume Canet, Marion Cotillardová, Gilles Lelouche a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám