Hlavní obsah

Filmové premiéry: Já, padouch 3 a Všechno, úplně všechno

Právo, Věra Míšková

Tento týden mají premiéru jen dva filmy - animovaná komedie Já, Padouch 3 a romantický snímek Všechno, úplně všechno.

Foto: koláž Novinky.cz s použitím Profimedia.cz

Filmové premiéry

Článek

Já, padouch 3

Trailer k filmu Já, padouch 3 Video: CinemArt

Bývalý padouch Gru má vážně starosti. Nechal si utéct aktuálně nejhledanějšího zlosyna na světě, Balthazara Bratta, kvůli tomu ho vyhodili z práce v Antipadoušské lize, Mimoni jsou čím dál nespokojenější s tím, že už páníček není zlý, dcera Agnes touží po živém jednorožci a do toho všeho se dozví, že má dvojče, které je mu k nerozeznání podobné.

Já, padouch 3, USA 2017, animovaná komedie, 90 min., režie: Kyle Balda, Pierre Coffin, v českém znění: Jiří Lábus, Veronika Žilková, Braňo Holiček, Ivana Korolová, Jan Vondráček, Zbyšek Pantůček a další.

Všechno, úplně všechno

Trailer k filmu Všechno úplně všechno Video: Forum Film CZ

Madeline je sedmnáct a hodně čte. To je samozřejmě obecně vzato dobře, ale potíž je v tom, že Madeline ani nemůže dělat nic jiného. Její imunita nedokáže bojovat s venkovním světem, a proto je stále zavřená doma ve svém sterilním pokoji. Všechno se změní v okamžiku, kdy se do sousedního domu nastěhuje nová rodina a s ní i kluk Olly.

Všechno, úplně všechno, USA 2017, romantický, 96 min., režie: Stella Meghie, hrají: Amandla Stenbergová, Nick Robinson, Anika Noni Rose a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám